Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 947-1
Наличност: В наличност
10.00лв.

Описание: Сет от пет камъка за защита и привличане на любов и пари

Комплекта включва пет естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства .


Авантюрин - камък изцелител на сърцето, ума и душата

Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. 

Цитрин - камък на успеха

Това е камъка на благополучието, привлича богатство и просперитет. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация. Цитрина е камъка на изобилието, който привлича богатство, късмет и успех.

Червен ахат - камък на равновесието

Камък на смелостта, защитава и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък

Унакит - камък на ясновидците

Името му на гръцки означава "сраствам се", затова се вярва, че събира онези, които си допадат, за да образуват едно цяло. Смята се, че унакитът се явява своебразен балансьор, който способства за достигане на хармония между тяло, дух, емоция и разум. 

Пейзажен яспис - камък на грижовността

Една от способностите му е да разсейва мисли, които обикновено се отблъскват, независимо дали са от настоящето или от миналото. Помага при пътуване в чужбина с комуникацията с различни култури, да се съчетаят и да се разбират. Ще помогне за фокусиране върху голямато карттина и детайлите от дадена задача или живота.  Носи хармония, извежда на повърхността скрити чувства на вина, завист, омраза и оказва съдействие за освобождавенето им.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти