Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2074
Наличност: В наличност
10.00лв.

Възможни варианти

 Описание: Модел 2074, комбинация от червен ахат, косите на Венера, котешко оков, авантюрин, тюркоаз, лазурит и аметист в цветовете на дъгата, създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.
Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Позволява на ума да си почива, носи емоционален баланс, като по естествен начин открива равновесието на ИН и ЯН енергиите. 
Червен ахат - Камък на смелостта, защитата и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък.
Котешко око  – дисциплината и самоконтролът са главните качества, подсилва концентрацията по време на учене и помага на собственика си да мисли по-чисто и предприемчиво. Увелича волята, интуицията и благоразумието. Предпазва от чуждо влияние и лоши очи, съхранява любовта.
Косите на Венера –  Рутиловият кварц се смята и за амулет, полезен в сърдечните дела. Не случайно го наричат още и „стрелите на Амур”. Носи физически баланс и стабилност, извлича негативната енергия и пречиства аурата. 
Авантюрина е талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. 
Тюркоаз - Камък, който е много тясно свързан със земните недра. Придава мъдрост, спокойствие, честност и приятелство.
Лазурит - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.
Аметист - Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.

Подходяща е за всички зодии.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.