Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 991
Наличност: В наличност
15.00лв.

Описание: Модел 991, Пирамида оргонит, с естествени камъни, метални стружки и бижутерска смола. Размери на пирамидата 3 см основа и 3,5 височина

Оргонитете действат като пречиствател на негативна и електромагнитна енергия.

Оргонитите действат като трансформатори на енергия, изработват се от неорганична материя (метални частици), органична материя (бижутерска смола)  и кристали. 

Органичните вещества привличат енергията от пространството и я засмукват навътре. Обратно на това металните я отблъскват във всички посоки, това поставя енергията в хаотично състояние. Кристалите въздействат като я подреждат и енергията излиза "пречистена". 

Действие на оргонитът

трансформира негативните енергии - от компютри, мобилни телефони, телевизори, рутери, микровълнови и други уреди. Помага за пречистването на негативните мисли и енергии излъчвани от хората около нас.

Използване

Поставя се близо до нас - в домани, на работното място, в чантата, където можем да бъдем до благоприятното му въздействие.

Камъка лазурит въздейства на 

ЗA ПEТAТA ЧAĸPA (ВИШУДХИ), ĸOЯТO CE CВЪPЗВA C OБЩYВAНEТO.

Прояви на дисбаланс на енергията в чакрата:

-        изостаналост, маниакалност, необщителност, недоволство, самоизтъкване, бъбривост, клюкарстване, неумение за изслушване.

Лазурит - смята се за камък на искреността и чистотата. Дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Стимулира ума, творческите и свърхсетивните способности.  

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.