Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2281
Наличност: В наличност
15.00лв.

Описание: Модел 2281, нежна комбинация от мултифасет 6 мм / червен ахат, жълт яспис, тигрово око, розов кварц, светъл и тъмен лазурит и аметист , създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.

            Оникс - камък за универсална защита, прави човек по-решителен и силен. Наричат още оникса - "Камъкът на вождовете" , който способства постигането на високи цели и победи над противника.

              


Червен ахат - Камък на смелостта, защитата и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък.

 

Жълт яспис –  Камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство на цялост, заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия, осигурява защита и прочиства чакрите. Той е символ на хармонията, жълтият яспис дава изключително силен прилив на енергия. 

 

Тигрово око -   Тигровото око е предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия.


Розов кварц - камък на сърцето и силната любов. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. 


Лазурит - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.

 

Аметист - Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

 


Подходяща е за всички зодии.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.