Гривни макраме

Плетени мартенички за ръка с плетка макраме, 

Гривна макраме с Mercedes
1.50лв.
Описание: Модел 6007, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент Mercedes..
Гривна макраме с бяло зайче
1.50лв.
Описание: плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с водно конче
1.50лв.
Описание: Модел 6017, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с голям бухал
1.50лв.
Описание: Модел 6018, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с гъбка
1.50лв.
Описание: Модел 6051, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с делфин
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с дървото на живота и сърце
1.50лв.
Описание: плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с емблемата на Opel
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с емблемата на Renault
1.50лв.
Описание: Модел 6031, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с кактус
1.50лв.
Описание: Модел 6065, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с Калинката
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с Калинката и котаракът
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с калинки
1.50лв.
Описание: Модел 6020, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с китара
1.50лв.
Описание: Модел 6052, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с котка с камъни
1.50лв.
Описание: Модел 6014, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с кученце
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с малко синьо цвете и калинка
1.50лв.
Описание:  плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с Пепа Пиг
1.50лв.
Описание: Модел 6063, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с пчеличка
1.50лв.
Описание: Модел 6053, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Гривна макраме с Тик Ток
1.50лв.
Описание: Модел 6064, плетена гривна мартеница -  макраме с метален елемент..
Показани 1 от 20 | 46 (3 Страници)