Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 6041
Наличност: В наличност
15.00лв.

Описание: Модел 6041, плетена гривна с императорски яспис 8 мм и хематит 6 мм, на картонче с послание. Гривната се регулира и е на здрав конец със сърцевина корда. 


Императорския яспис - е символ на стабилността. Подпомага ума, душата и тялото, давайки им яснота, вътрешен мир и спокойствие. 

Ако се чувствате под психическо напрежение и страдате от последиците от стреса, този камък е особено подходящ. Неговите енергийни свойства са едни от най-успокояващите при тревожност и депресия.  Помага за постигането на баланс между физическото, емоционалното и умственото в човека, като развива търпението му.

Този красив камък се добива при отлив на морето и затова може да го срещнете и с имената Океански яспис или Регалит. 

Хематит: Камък за заземяване и защита, уравновесява енергиите, разсейва негативността, предпазва от навлизане на отрицателни енергии в аурата. Дава твърдост на характера и помага за сбъдване на неизпълнени желания. Камък на кръвта, костите и ставите. Възстановява, укрепва и регулира кръвното. Подобрява кръвообращението и лекува анемия. 


Подходящи зодии: Няма определени зодии към които да се отнася, което го прави подходящ камък за всички представители на зодиака.
Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.