Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2068
Наличност: В наличност
10.00лв.

Възможни варианти

Описание: Модел 2068, гривна с  хаулит, син слънчев камък и лазурит 8 мм, в цветовете  на любимата ни Калинка. Маринет Дю Пен-Чен, дъщерята на Сабин и Том, притежателите на най-известната пекарна в Париж . На еластична корда със сваляща се висулка с калинка. 


Хаулит - един от най-силните минерали за изостряне на паметта. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв и тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Червеният хаулит - предпазва от уроки и лоши очи.

Слънчев камък  -  има способността да носи късмет на своя притежател, във всички начинания и рискови действия, носи успех и помага за запазване на доброто настроение. Помага в трудни моменти и при вземането на решения. 

Лазурита - се смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете.  Подпомага изразяването, красноречието, увереността, пеенето, писането и всички форми на съзидателността. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.