Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 1006
Наличност: В наличност
10.00лв.

Описание: Модел 1006, Нежно плетено колие с  комбинация от камъни за хармонизиране на седемте основни чакри в организма.

Аметист - камък на благосъстоянието, привлича късмет и пари, предпаза от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

Лазурит - смята се за камък на искреността и чистотата. Дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.

Жадеит - носи хармония, привлича късмет и приятелство. Синият жадеит помага за неутрализиране на кармични влияния и емоционални проблеми.

Зелен авантюрин - Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. 

Котешко око -  подсилва концентрацията по време на учене и помага на собственика си да мисли по-чисто и предприемчиво. Увелича волята, интуицията и благоразумието. Предпазва от чуждо влияние и лоши очи, съхранява любовта.

Тигрово око -   Тигровото око е предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия.

Червен ахат  - Камък на смелостта, защитата и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти