Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 6015
Наличност: В наличност
15.00лв.

Описание: Модел 6015, красива гривна с комбинация от тигрово око, оникс, вулканичен камък, хризокола и кръстче от хематит

Комбинация от камъни за предотвратяване изтичането на лична енергия и защита от вмешателство

Тигровото око е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. 

Оникс  - кристал, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотвратява изтичането на лична енергия и защитава от нежелани енергии. 

Хризокола - Известен е със способността да укрепва организма, най-ефeктивен е, когато се носи като бижу, което е в постоянен контакт с кожата. Ще Ви помогне да изразите чувства на гряв, страх, страст и вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.   

Хематит -  Известен е още и като камък на ума. Отдава заземяваща и успокоява енергия, помага за логическо мислени и засилва математическите знания. Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. 

Вулканичен камък -  чудесен камък за успокояване на емоциите. Смята се, че е камък на прераждането и спомага за преодоляване на ненужната емоционална привързаност. 

Вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.

Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка. 

Може да изберете Вашата подаръчна кутийка от тук

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.