Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2100
Наличност: В наличност
30.00лв.

Описание: Модел 2100, мъжка гривна на четири реда, може да се носи и като колие. Максимално разтягане на китката - до 22 см.

Комбинация от тигрово око и камъни за хармонизиране на седемте основни чакри. 

Червено  - хаулит, Оранжево – котешко око, Жълто – котешко око, зелено - ахат, светло синьо - жадеит, тъмно синьо - лазурит, лилаво - аметист

 

Свойства на камъните:

Тигрово око - Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа.

Хаулит Изключително успокояващ камък. Внася яснота и помага за осъществяване на духовните и материалните амбиции. Успокоява гнева и раздразнението.

Котешко око - Носи здраве и дълголетие. Предпазва от лоши очи и уроки

Зелен ахат - Подобрява творчеството и засилва интелекта. Магически камък, носи късмет, помага за сбъдване на желания.; подобрява комуникацията.

Син жадеит - пoмaгa зa нeyтpaлизиpaнe нa ĸapмични влияния и eмoциoнaлни Лазурит - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете.

Аметист - На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба.

 

Подходяща е за всички зодии.

 


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.