Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2038
Наличност: В наличност
12.00лв.

Описание: Модел 2038, комбинация от  Аквамарин -  10 и 8 мм, Лунен камък - 10 и 8 мм и Планински кристал - мат -  8 мм, еластична корда и метални елементи.


Комбинацията от тези три камъка е изцяло за привличане на любов и добри брачни отношения.


Аквамарин  камък на младостта, трайната  любов и добрия късмет
 

Още от древността е известен като камък на надеждата, щастието и доброто здраве. Облекчава семейни проблеми, помага за изглаждане на отношенията между брачни партньори и осигурява дълъг и щастлив брак. Събужда отново любовта при дългогодишните двойки. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага ни да поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.
Лунен камък – камък на емоционалния баланс . Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. Със своята енергия успокоява и помага за преодоляване на стреса. 

Планински кристал - изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компрометиращи ситуации. Балансира емоциите, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри.


Зодии: Рак, Везни,  Риби и Скорпион, но въздейства благоприятно и на всички останали зодии

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.