Код на продукта: 750
Наличност: В наличност
15.00лв.

Модел 750

Кристал от аметист - едновръх  45 мм

Кристалите са енергийни генератори и мощни многостранни лечители, както на самите нас, така и на заобикалящата ни среда. Съчетанието на шестоъгълна форма и силна енергия в тях ги прави отлично средство за самолечение, чистене и зареждане на енергийните полета. 

Тибетските лами наричат кристала "жив", заради неговите шест страни, които символизират шесте чакри при човека, които се съдиняват в един връх - седмата чакра. 

Излъчваният лъч през техния пирамидален връх, насочен към тялото, ще помогне да се зареди тялото с необходимата енергия. 

Кръговите движения по посока на часовниковата стрелка е есновръх кристал насочен към тялото зарежда с енергия.

Ако е обратно на часовниковата стрелка успокоява напрежението и премахва болката и огнището на възпалението. 

Поставени в дома или офиса, изчистват негативните вибрации и зареждат с енергия, помагат за хармонизиране на взаимоотношенията в дома и работата. Понижават стреса и стимулират положителната нагласа към живота. 

Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. 

Чакра - Седма "Аз Знам"

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: Аметист