Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 947-2
Наличност: В наличност
10.00лв.

Описание: Сет от четири камъка за защита и благополучие и хармония

Комплекта включва четири естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства .


Яспис - камък на грижовността

Пейзажен яспис

Една от способностите му е да разсейва мисли, които обикновено се отблъскват, независимо дали са от настоящето или от миналото. Помага при пътуване в чужбина с комуникацията с различни култури, да се съчетаят и да се разбират. Ще помогне за фокусиране върху голямато карттина и детайлите от дадена задача или живота.  Носи хармония, извежда на повърхността скрити чувства на вина, завист, омраза и оказва съдействие за освобождавенето им.

Червен яспис 


Камъкът на здравето, успокоява емоциите и премахва токсините от тялото. Ще Ви помогне да стъпите здраво на земята и да не поддавате на емоционални изблици. 


Аметист -  камък на духовното

Пoмaгa дa ĸoнтpoлиpaмe нeгaтивнитe миcли и ни дaвa пpoницaтeлнocт в бизнec дeлaтa. Извecтeн e ĸaтo ĸaмъĸът нa пpoмянaтa и мoжe дa дoнece вcяĸaĸъв вид пpoмянa във вaшия живoт.


Соколово око - камък на психичното прозрение

В Арабския свят, Соколовото око се смята за камък стимулиращ позитивната нагласа, радостта и разума. Соколовото око се използва преди всичко за защита - от нещастни случаи, клевети, конкуренция и навлизане в личното пространство. Помага на притежателя си да се върне на правилния път и да поеме отново контрол върху живота и действията си. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти