Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 1003
Наличност: В наличност
7.00лв.

Описание: Модел 1003, Нежно колие с  комбинация от камъни за хармонизиране на седемте основни чакри в организма.

Планински кристал -  изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компрометиращи ситуации. Балансира емоциите, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри. 

Лазурит - смята се за камък на искреността и чистотата. Дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.

Аметист - камък на благосъстоянието, привлича късмет и пари, предпаза от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

Зелен авантюрин - Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. 

Нефрит - е символ на любовта и на високото обществено положение, покровител на семейството и неговото благополучие. Помага на притежателя си да осъществи добрите промени и да взема правилното решение в трудни ситуации.

Цитрин- с положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация и помага за добри взаимоотношения в семейството.

Корал - ycпoĸoявa eмoциитe и нocи вътpeшeн миp. Зacилвa интyициятa, въoбpaжeниeтo и визyaлизaциятa. 

Червен яспис - Камъкът на здравето. Успокоява емоциите, помага при безсъние. 


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.