Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2280
Наличност: В наличност
15.00лв.

Възможни варианти

Описание: Модел 2280, нежна комбинация от мултифасет 6 мм / червен ахат, жълт яспис, тигрово око, авантюрин, светъл и тъмен лазурит и аметист в цветовете на дъгата, създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.

Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Позволява на ума да си почива, носи емоционален баланс, като по естествен начин открива равновесието на ИН и ЯН енергиите. 

 

Червен ахат - Камък на смелостта, защитата и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък.

 

Жълт яспис –  Камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство на цялост, заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия, осигурява защита и прочиства чакрите. Той е символ на хармонията, жълтият яспис дава изключително силен прилив на енергия. 

 

Тигрово око -   Тигровото око е предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия.

 

Авантюрина е талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. 

 

Лазурит - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство.

 

Аметист - Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

 

Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.

 

Подходяща е за всички зодии.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.