Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 2137
Наличност: В наличност
10.00лв.

Описание: Модел 2137, комбинация аметист - 10 и 8 мм, нефрит - 8 мм и напукан планински кристал 10 мм, еластична корда и метални елементи.

Комбинацията от тези три камъка е за привличане на пари и ново начало. В годината на плъха е хубаво да се носят метални елементи.

Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба.

Планински кристал - много мощен кристал. Универсален камък за всичко, носи светлина. Хармонизира и балансира.

Нефрит - наричат го ”Камък на вечността”, символ на любовта и на високото обществено положение. Нефритът е покровител на семейството и неговото благополучие. Нефритът помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята. 


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.