Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 988
Наличност: В наличност
27.00лв.

Описание: Модел 988, Дърво от естествени камъни за привличане на положителна енергия и спокойствие в дома, дървена основа и естествен камък пирит.

 

Дървото на дома с естествени камъни за привличане на положителна енергия и спокойствие в дома.

 

Аметист- камък на духовното

Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията

Амазонит - камък на щастливите семейни отношения

Камък на увереността в себе си; дава кураж; успокоява емоциите; подобрява комуникацията; привлича късмет и пари.

Карнеол - камък на увереността и действието

Силно защитен камък срещу завист, ревност и омраза; успокоява гнева и пречиства негативните енергии. Притежава способността да пречиства другите камъни.

Лунен камък - камък на емоционалния баланс

Кристалът на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите.

Розов кварц - камък на сърцето и силната любов

Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.

Оникс - камък на самоусъвършенстването

Кристал, който дава сила. Повишава жизнеността и издръжливостта. Предотвратява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии.

Тигрово око - камък на сбъднатите Надежди

Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти.

Тюркоаз – камък на щастието

Във вярванията на всички народи тюркоаза се смята за много щастлив камък. Носи Любов, здраве, щастие и успех. осигурява просперитет, благоденствие, здраве и дълголетие. Той е духовен лечител, прогонва лошите мисли и кошмарите, помага на човек да се съсредоточи и да си изясни към какви цели да се стреми.

Пренит – камък на мира и спокойствието

Пренита е камъка на мира и спокойствието, защитава от всичко лошо и негативно, създава защитно поле около тялото. Вярва се, че активизира жизнените сили на организма, стимулира имунната система, премахва натрупаните токсини и регенерира тялото. 

Лазурит - камък на осъзнаването

Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете, стимулира ума и творчеството.

Цитрин - камък на успеха

Цитринът е силно средство за очистване и възстановяване, тъй като носи силата на Слънцето. Цитринът е един от камъните на благополучието. Този изпълнен с динамика камък учи как да показваме и да привличаме богатство и просперитет. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.