Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 8000
Наличност: В наличност
15.00лв.

Описание: Модел 8000, тигрово око - 8 мм, /33 броя/

Отначало броениците са имали чисто ритуален характер и са се използвали за броене на молитвите в различните религии.
Премятането на зърната на броеницата,  днес няма първоначалният религиозен смисъл, а по-скоро помага за съсредоточаване, концентрация, преодоляване на стреса и успокояване на нервната система.
Премятането на мънистата с върха на пръстите може да се разглежда и като лечебен масаж на рецепторите и точките, разположени в пръстите, които са свързани с мозъчните центрове и със съответните органи. Те помагат още и за развиване на чувствителност и точност на движението на пръстите, което е особено полезно за хора, чиято професия е свързана с използването на ръцете.

Тигрово око- „камъкът на сбъднатите надежди”  Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.


Подходящ за зодия: Близнаци, Дева, Лъв,  Козирог,  Везни


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.