Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 8016
Наличност: В наличност
12.00лв.

Описание: Модел 8016, Ключодържател - амулет от нежно ангелче от тигрово око и комбинация от камъни за привличане на пари, богатство и разбирателство - тигрово око, цитрин и розов кварц

Розов кварц - Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи.

Цитрин с положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Спомага и за добрите взаимоотношения в семеството. Във фън шуй, цитринът е "камъкът на изобилието", който привлича пари, късмет и успех

Тигровото око е предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабализира финансовото състояние, помаги при изпити и важни бизне срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия. 

Символ на Ангел - смятат се за невидими посланици, символи на светлината, чистотата и невиността. Те ни съпътстват и ни помагат, когато имаме нужда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.