Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 8043
Наличност: В наличност
12.00лв.

Описание: Модел 8043, Амулет с нежно ангелче от аванютрин и камъни мултифасет - яспис лотос и розов кварц 

Авантюрин – камък изцелител на сърцето, ума и душата

Във Фън Шуй се смята, че кристалът авантюрин остранява тревожността и страховете и същевременно насърчава положителната нагласа. Повишава самочувствието, създава хармония и баланс, може да се превърне в отличен талисман за късмет, който ще привлече благоприятни възмоностти в живота ви. Може да донесе неочаквани възможности и в любовта. Помага за изчистване на менталното, емоционалното и етерното тяло.

Абсорбира електромагнитните замърсявания, носи късмет, дава вътрешно равновесие и укрепва самочувствието. Зеленият авантюрин носи неочаквани приключения и късмет в любовта.

Розов кварц - Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи.

Яспис - е камък, който насърчава психичните процеси и ни помага да се въздържаме от вредни желания и капризи, които могат да доведат до опасни ситации.

Лотос яспис - стимулира въображението, привлича положителни емоции и пмага на идеите да се превърнат в реалност.

Символ на Ангел - смятат се за невидими посланици, символи на светлината, чистотата и невиността. Те ни съпътстват и ни помагат, когато имаме нужда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: Авантюрин