Производител: Мари-Ан
Код на продукта: 8045
Наличност: В наличност
10.00лв.

Описание: Модел 8045, Амулет с костенурка от слънчев камък и комбинация от камъни за привличане на пари и благосъстояние

Комбинация от камъни за привличане на пари и благосъстояние.

Цитрина с положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво. Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Във фън шуй, цитринът е „камъкът на изобилието”, който привлича богатство, късмет и успех. 

Трета чакра - Манипура - "АЗ ЧУВСТВАМ"  - В тази чакра са заложени корените, върху които израства нашата личност, целият ни усмствен процес 

Слънчев камък - носи късмет в бизнес делата, търговията и всички начинания, които са свързани с финанси. Предпазва от завист, омраза и уроки.  Всички цветове на минералът допринасят за бодрост, яснота на ума, балансиране на емоциите и тревожността. Камъкът има уникалната способност да премахне негативните мисли, насочени към неговия собственик и да го освободи от неблагоприятни физически и душевни усещания. 

Тигрово око - това е камъкът който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.

Костенурка -  Символ на постоянство, мъдрост и търпение

Във Фън Шуй е свързана с водната стихия и е представена като задната част на къща, която поддържа семейния живот и личните отношения. В Китай костенурката е символ на благополучие. За упоритите хора, костенурката им помага да се издигнат в кариерата и да повишат благосъстоянието си.  


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.