Описание: Комбинация от слънчев камък 12 мм, едър чипс и цитрин.

Цитрина, като камък на третата чакра, въздейства върху целия храносмилателния процес и върху слънчевия сплит. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Във фън шуй, цитринът е „камъкът на изобилието”, който привлича богатство, късмет и успех.

Слънчевия камък е камъка на късмета. Изпълва с веселие и светлина, носи радост от живота и добро настроение. Помага на този, който го носи, да изпитва наслада от живота. Действа като антидепресант и разсейва тъмни мисли.

Зодиак: Особено подходяща за зодия Скорпион

Чакри: Манипура - трета чакра - "Аз чувствам" 

Информация за: Цитрин, Слънчев камък

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гривна - слънчева светлина - модел 2005

  • Производител: Мари-Ан
  • Код на продукта: 2005
  • Наличност: 2
  • 8.00лв.


Свързани продукти

Изгряващо слънце с цитрин - Модел 1968

Изгряващо слънце с цитрин - Модел 1968

Описание: гривна с цитрин чипс, еластична корда и метален елемент С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма в..

5.00лв.

Комплект с цитрин - Модел 1990

Комплект с цитрин - Модел 1990

Описание: Комплект гривна и обеци с цитрин – чипс. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуац..

7.00лв.

Обеци с цитрин - Модел 1991

Обеци с цитрин - Модел 1991

Описание: Обеци с цитрин – чипс. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положител..

3.00лв.

Тагове: Скорпион, Цитрин