Описание: Комбинация от соколово око - 12 мм, змеевик - 10 мм, драконови вени - 8 мм и вулканична лава - 8 мм, еластична корда и метални елементи.

Комбинацията от тези четири камъка е изцяло за предпазване от лоши очи и уроки. Преодоляване на опасности.

Соколовото око -  от хилядолетия се използва като амулет срещу "лоши очи" и уроки и срещу интриги и коварни замисли от враговете.

Змеевик - съгласно древна легенда Адам, опитал от ябълката на познанието е изплюл късче змеевик. Затова и е наречен "Адамов камък" и го считат за коварен камък, символ на изкушението и възможния грях. Понякога той се носи съзнателно от хора, стремящи се да излъжат окръжаващите ги, препоръчва се да се носи от хора, които искат да избегнат опасности по жизнения си път.

Драконови вени - Изключителен камък за защита, носи се като амулет срещу отрицателна енергия. Ахатът "Драконови вени" има способността да Ви защити от негативна енергия отправена към Вас и да я върне към източника. Помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените му сили.

Вулканична лава - премахва енергийния дибаланс. Енергийното въздействие на вулканичната лава стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, лавата е чудесно средство за успокояване на емоциите.

Информация за кристалите: Соколово окоЗмеевикДраконови вениВулканична лава


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гривна за предпазване от уроки и лоши очи

  • Производител: Мари-Ан
  • Код на продукта: 2002
  • Наличност: 2
  • 12.00лв.
  • 9.00лв.


Тагове: Вулканична лава, Соколово око, Драконови вени, Змеевик,