Описание: Гривна с цитрин 8 мм, ахат 12 мм и чипс цитрин и метален елемент и еластична корда.

С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво. Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Във фън шуй, цитринът е „камъкът на изобилието”, който привлича богатство, късмет и успех. Можете да го поставите в чекмеджето с парите или да го носите в чантата или джоба за да ви донесе паричен късмет.

Амулет: За пари, здраве, собствен бизнес. Срещу негативна енергия. За самозащита при работа покрай недоброжелатели. Камък на възстановяването и презареждането.


Подходящ за зодия: Лъв, Скорпион, Овен, Дева, Водолей, но оказва благотворно влияние и върху всички останали

Чакри: Манипура - трета чакра - "Аз чувствам" 

Естествени камъни: Цитрин

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гривна Манипура - Слънчев сплит - Модел 2000

  • Производител: Мари-Ан
  • Код на продукта: 2000
  • Наличност: 2
  • 10.00лв.
  • 8.00лв.


Свързани продукти

Изгряващо слънце с цитрин - Модел 1968

Изгряващо слънце с цитрин - Модел 1968

Описание: гривна с цитрин чипс, еластична корда и метален елемент С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма в..

5.00лв.

Комплект с цитрин - Модел 1990

Комплект с цитрин - Модел 1990

Описание: Комплект гривна и обеци с цитрин – чипс. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуац..

7.00лв.

Обеци с цитрин - Модел 1991

Обеци с цитрин - Модел 1991

Описание: Обеци с цитрин – чипс. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положител..

3.00лв.

Тагове: Лъв, Скорпион, Овен, Дева, Водолей, Цитрин