Описание: Комбинация от дребен чипс лазурит и яспис, еластична корда и метален елемент

Комбинацията от Лазурит и червен Яспис  -  служи за защита от „лоши очи”, врагове и страхове. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.

Червеният яспис е камък на здравето, успокоява емоциите и помага при безсъние. помага при стрес и носи спокойствие. Премахва цялата негативна енергия натрупана в организма, повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията. Лазуритът - дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Добър камък с който можете да разширите интуитивните си умения като останете едновременно обективен и отворен за логичен анализ. Предпазва от психични атаки, отблъсква негативни енергийни вибрации към източника им.

Подходящ за зодия: Дева, Везни, Стрелец

Естествени камъни: Яспис, Лазурит


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гривна с Лазурит и Яспис - Модел 1908

  • Производител: Мари-Ан
  • Код на продукта: 1908
  • Наличност: 5
  • 5.00лв.


Свързани продукти

Гривна с Лазурит и Яспис  - Модел 1937

Гривна с Лазурит и Яспис - Модел 1937

Описание: Комбинация от дребен чипс лазурит и яспис, еластична корда и метален елементКомбинацията от Лазурит и  Яспис  -  служи за защита от „лоши очи”, врагове и страхове. Премах..

5.00лв.

Гривна с Лазурит - Модел 1951

Гривна с Лазурит - Модел 1951

Описание: Гривна с Лазурит. Комбинация от дребен  чипс, метален елемент и еластична кордаЛазуритът се смята за камък на искреността и чистотата. Дарява любов, хармония и разбирателство на ..

5.00лв.

Тагове: Дева, Везни, Стрелец, Яспис, Лазурит