NEW
-20%
Гривна за предпазване от уроки и лоши очи
Описание: Модел 2101, комбинация от соколово око - 10 мм, слънчев камък - 6 мм, драконови вени - 6 мм и вулканичен камък - 6 мм, еластична корда и метални елементи.Соколовото око -  от хилядолетия се използва като амулет срещу "лоши очи" и уроки и срещу интриги и коварни замисли от враговете.  Слънчев камък - използва като талисман, който предпазва собственика си от различни неблагоприятни въздействия. Синият  се счита за талисман на силните играчи, оказва положителен ефект върху психическото състояние на своя собственик, успокоява духа и премахва негативните емоции. Драконови вени - Изключителен камък за защита, носи се като амулет срещу отрицателна енергия. Ахатът "Драконови вени" има способността да Ви защити от негативна енергия отправена към Вас и да я върне към източника. Помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените му сили. Вулканичен камък - премахва енергийния дисбаланс..
-40%
Колие с карнеол и метална звезда
 Модел 1022 Описание:  Колие уникат с естествен камък карнеол и метална висулка звездаКарнеолът усилва умствената способност и концентрация и стимулира красноречието. Помага на притежателя си при решаването на глобални задачи и съдебни дела, предпазва го от спорове и кавги. Мощен камък за Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности и самоутвръждаването в обществения и професионален живот.Подходящ за зодия: Овен, Телец, Близнаци, Дева, Везни, СкорпионЕстествени камъни: Карнеол..
-25%
Колие със тюркоаз и листо от Миюки и Тохо
Описание: Модел 1023,  колие във формата на листо с Тохо и Миюки мъниста и тюркоаз. Размери на колието: Дължина - 8 см, ширина - 3,5 см, листо - 6,5 см, капка тюркоазВерижка от с размери - 45 см и удължение 5 смВъв вярванията на всички народи тюркоаза се смята за много щастлив камък. Носи Любов, здраве, щастие и успех. Универсален камък за добро. Камък на висшата духовна борба със злото. На влюбените дарява щастие и съхранява Любовта. Носенето на тюркоаз осигурява просперитет, благоденствие, здраве и дълголетие. Той е духовен лечител, прогонва лошите мисли и кошмарите, помага на човек да се съсредоточи и да си изясни към какви цели да се стреми. Защитава от всякакви неприятности.Естествени камъни:  Тюркоаз ..
-20%
Комплект гривна и обеци с тигрово око
Описание: Модел 7007, Комплект гривна и обеци с тигрово око 10 мм, 6 мм и топче от 4 мм, еластична корда и метален елемент.Тигровото око се носи като защита срещу лоши пожелания и уроки, помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия. Подходящ за зодия: Близнаци, Лъв, Дева, Везни,  Козирог Естествени камъни:  Тигрово око, ..
-25%
Комплект пирамиди  "Седемте чакри"
Описание: Сет от седем пирамиди за хармонизиране на седемте основни чакри.Размер на пирамидите 14*10 ммКомплекта включва седем естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства и в съответствие с 7-те чакри.  Тигрово око, - Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа  Авантюрин, - Абсорбира електромагнитните замърсявания, носи късмет, дава вътрешно равновесие и укрепва самочувствието. Зеленият авантюрин носи неочаквани приключения и късмет в любовта. Лазурит  - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Подпомага изразяването, красноречието, увереността, пеен..
-20%
Мъжка гривна с драконови вени
Описание: Модел 6021, Плетена гривна с драконови вени - 10 мм  и кожен конецЗа предпазване от лоши очи и уроки и преодоляване на опасности. Драконовите вени са изключителен камък за защита, носи се като амулет срещу отрицателна енергия. Има способността да Ви защити от негативна енергия отправена към вас и да я върне към източника. Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Драконови вени, ..
-50%
Сърце от розов кварц и планински кристал
Уникат във формата на сърце, комбинация от розов кварц и друза от планински кристал. Пречистващи кристали, които ще внесат хармония и красота в дома Ви.Много голямо въздействие върху седма чакра и четвърта чакра - на любовта.Естествени камъни: Планински кристал, Розов кварц..
-25%
Гривна макраме с кехлибар
Описание: Модел 6010, мъжка гривна - плетка макраме и 33 броя балтийски кехлибар с плетена закопчалка. Дължина на гривната 21 см. Кехлибарът е най-забележителен от всички органични скъпоценни камъни. Той представлява вкаменена втвърдена смола от бор. Има вярване, че амулетите с кехлибар притежават невероятни защитни сили, самото докосване до него пречиства тялото, поради тази причина много често броениците се изработват от кехлибар.Кехлибарът е камък на здравето, щастието и слънцето. Укрепва физическото тяло, влива бодрост и оптимизъм и вяра в собствените сили. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота. Смята се, че кехлибарът дарява на младото семейство щастие, любов и късмет.Мощен и нежен лечител  Кехлибарът  преобразува негативните енергии и подпомага физическото и емоционално самолечение от депресииВлияние върху чакра:  сакрална, слънчев сплит, Подходяща е за всички зодии, но най-вече Козирог,  Скорпион ..
-29%
Гривна на два реда с тигрово око и карнеол
Описание:  Модел 2072, гривна на два реда с карнеол и тигрово око -  чипс и метален елемент.Карнеол: Това е камъка, който събужда страстта и привлича любов, щастие и вярност. Мощен камък на Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности. Полезен е при вземането на решения, окуражава инициативата и решителността. Тигрово око: Предпазващ камък, носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите и засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Подходящ за зодия: Близнаци, Дева, Везни, Естествени камъни: Карнеол,  Тигрово око   ..
-17%
Гривна на три реда с рутилов кварц
Описание: Модел 2073, гривна на три реда с планински кристал, оникс и рутилов кварц , еластична корда и метален елемент.Планинският кристал: Много мощен кристал. Универсален камък за всичко, носи светлина. Хармонизира и балансира. Рутилов кварц - Енергията на този камък зарежда и успокоява, заземява и облекчава страха и отстранява депресията. Усилва творческата визуализация и стимулира мисловния процес и интуицията.Оникс - Кристал, който дава сила. Повишава жизнеността и издръжливостта. Предотвратява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии.Подходящ за зодия:  Овен, Близнаци, Дева, Козирог, Водолей Естествени камъни: Оникс, Рутилов кварц, Планински кристал..
-17%
Гривна на три реда с три вида камъни
Описание: модел 2030, гривна на три реда с червен яспис, пренит и тигрово око, еластична корда и метален елемент Комбинацията от яспис, пренит и тигрово око е изцяло за защита срещу лоши пожелания и уроки. Тигровото око помага за постигане на целите и разрешаването на вътрешни конфликти. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, помага при изпити и важни бизнес срещи. Пренита е камъка на мира и спокойствието, защитава от всичко лошо и негативно, създава защитно поле около тялото. Червеният яспис успокоява емоциите и помага при безсъние, заземява и защитава.  Подходяща е за всички зодии Естествени камъни: Яспис, Пренит, Тигрово око ..
-29%
Гривна с камъка на късмета - тюркоаз
Модел 2029 Описание: Гривна с тюркоаз чипс, еластична корда и метални елементиТюркоаза е камъка на късмета, силен камък, който тонизира и укрепва цялото тяло и носи любов. Носенето на тюркоаз осигурява просперитет, благоденствие, здраве и дълголетие.Персийска легенда гласи, че ако човек сутрин съзерцава няколко минути тюркоаз, то през деня няма да му се случи нищо лошо.Подходящ за зодия: Телец, Рак,  Скорпион, Стрелец Естествени камъни: Тюркоаз..
-38%
Гривна с късчета корал и топчета
Описание: Модел 2047, комбинация от корал топче 4 мм и късчета във формата на кубчета,  еластична корда и метални елементи.Корала се използва най-вече за пречистване от отрицателна енергия и като средство за защита, особено срещу уроки. Защитава от негативна енергия и дава възможност на този който го носи, да се радва истински на живота. Успокоява емоциите и носи вътрешен мир и спокойствие. Чакра: Първа чакра - Муладхара Зодии: Всички зодии, най-вече  Овен, Риби, Скорпион, Козирог, ТелецЕстествени камъни: Корал, ..
-29%
Гривна с хаулит "Баба Марта"
Модел 2002Описание: Хаулит 8 мм, еластична корда и метален елементХаулита е изключително успокояващ камък. Внася яснота и помага за осъществяване на духовните и материалните амбиции. Успокоява гнева и раздразнението. Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим.Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.Подходящ за всички зодии, но най вече за Телец, Близнаци, Рак, Козирог Естествени камъни: Хаулит..
-23%
Гривна шамбала с драконови вени и лава
Модел 6004 Описание: Комбинация от  драконови вени - 8 мм и вулканичен камък - 8 мм, Комбинацията от тези два камъка е изцяло за предпазване от лоши очи и уроки и преодоляване на опасности. Драконовите вени са изключителен камък за защита, носи се като амулет срещу отрицателна енергия. Има способността да Ви защити от негативна енергия отправена към вас и да я върне към източника. Енергийното въздействие на вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Драконови вени, Вулканичен камък..
-23%
Гривна шамбала със слънчев камък
 Модел 6011  Описание: Гривна шамбала със син слънчев камък 8 мм, Слънчевият камък е камъка на късмета. Изпълва с веселие и светлина, носи радост от живота и добро настроение. Помага на този, който го носи, да изпитва наслада от живота. Позволява на истинската Ви същност да блести от щастие. Действа като антидепресант и разсейва тъмните мисли. Подходяща за зодии: Рак, Лъв, Скорпион, Риби Естествени камъни: Слънчев камък..
-33%
Дълъг гердан с късчета корал и топчета
Описание: Модел 1018, комбинация от корал топче 4 мм и късчета във формата на кубчета. Дължина на гердана 69 смКорала се използва най-вече за пречистване от отрицателна енергия и като средство за защита, особено срещу уроки. Защитава от негативна енергия и дава възможност на този който го носи, да се радва истински на живота. Успокоява емоциите и носи вътрешен мир и спокойствие. Чакра: Първа чакра - Муладхара Зодии: Всички зодии, най-вече  Овен, Риби, Скорпион, Козирог, ТелецЕстествени камъни: Корал, ..
-30%
Кожени гривни с метални плочки и надписи
Описание: Модел 2008, кожена гривна подходяща и за двата пола. Възможност за регулиране със самозатягащ се възел. Разнообразие от метални плочки с надписи..
-29%
Кожени гривни със самозатягащ се възел
Описание: Модел 2051, кожена гривна подходяща и за двата пола. Възможност за регулиране със самозатягащ се възел. Може да изберете между трите варианта. Черна, кафява или с елемент безкрайност...
-40%
Колие - чокър с рисувано стъкло
Модел - 1006 Колие чокър с рисувано стъкло..
-20%
Колие във формата на сърце с розов кварц
Модел 1001 Описание: Колие с камъка на любовтаКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, БлизнациЧакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
-20%
Колие с аметист във формата на сърце
Модел - 1009Аметист -  Един от универсалните камъни – защита, здраве, любов. Събира разделени сродни души, пази влюбените, за вярност...
-25%
Колие с аметист и Миюки мъниста
Описание: модел 1002, колие с Miyuki мъниста и аметист 10 ммРазмери на колието:дължина от висулката - 8 см, широчина - 3 смАметист -  Един от универсалните камъни – защита, здраве, любов. Събира разделени сродни души, пази влюбените, за вярност...
-30%
Колие с ахат
10.00лв. 7.00лв.
Описание: Модел 1029, колие с ахат - мрежаДължина на висулката -  3,5 смДължина на верижката - 45 см+5 смАхатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия.Естествени камъни:  Ахат..
-33%
Колие с друза розов кварц
Описание: Модел 1008, Колие с камъка на любовта - розов кварцРазмери: от висулката - 4 см, широчина - 3 смКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, БлизнациЧакра: Сърдечна (Четвърта чакра)Естествени камъни:  Розов кварц..
-30%
Колие с карнеол и тигрово око
Описание:  Модел 1010, дълго колие, което може да се носи по-няколко начина, на 2 или 3 реда. Комбинация от мъниста, карнеол и тигрово окоКарнеол: Това е камъка, който събужда страстта и привлича любов, щастие и вярност. Мощен камък на Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности. Полезен е при вземането на решения, окуражава инициативата и решителността. Тигрово око: Предпазващ камък, носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите и засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Подходящ за зодия: Близнаци, Дева, Везни, Скорпион  Естествени камъни: Карнеол,  Тигрово око   ..
-40%
Колие с мишка
5.00лв. 3.00лв.
 Модел 1028  Описание: Красиво колие с метален кабашон -  25 мм и мишкаВ Годината на Металния плъх по китайския хороскоп. Това е първият знак от зодиака и дава старт на нов цикъл на завъртане на 12-те знака. Затова се счита и за ново начало. Годината, в която всички ще се радват на възможности, любов и пари. Периодът е идеален за ноди идеи, смяна на работното място и развитие. Според най-типичната черта на Плъха обаче всичко това ще бъде постигнато само ако има ясен план и цел!Китайците казват, че нищо не плаши късмета повече, отколкото когато се съмнявате в него. Тези, които са бързо адаптивни, ентусиазирани и действат бързо, ще могат да гарантират своя успех.Дължина на колието - 50 ммЕлемент  - 25 ммВ комплект с пресукан конец, идеален подарък за баба Марта..
-20%
Комплект гривна и обеци с карнеол
 Модел 7006  Описание:  Гривна с карнеол -  чипс и метален елемент. Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд, заземява, стимулира креативността, дава кураж, силно защитен камък срещу завист, ревност и омраза, успокоява гнева и пречиства негативните енергии. Притежава способността да пречиства другите камъни. Карнеолът усилва умствената способност и концентрация и стимулира красноречието. Помага на притежателя си при решаването на глобални задачи и съдебни дела, предпазва го от спорове и кавги. Мощен камък за Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности и самоутвръждаването в обществения и професионален живот. Полезен е при вземането на решения, запазване на концентрацията върху "тук и сега" вместо върху минали преживявания. Окуражава инициативата и решителността.   Подходящ за зодия: Овен, Телец, Близнаци, Дева, Везни, Скорпион Естествени камъни: Карнеол ..
-20%
Комплект гривна и обеци с Малахит и Ахат
Модел 7000 Описание: Комплект гривна и обеци с  малахит 8 и 6 мм и бял ахат 4 мм  метален елемент и еластична корда От най-дълбока древност малахитът се смята за „камък на здравето”, който пази от болести,  „лоши очи”  и различни беди. Малахитът е един от първите минерали използван като символ на властта. Украшенията за главата на фараоните били обточени с малахит. Смятало се, че той помага да се вземат мъдри решения.Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Подходящ за зодия: Овен, Телец,  Везни, Лъв,  Рак,  Козирог Естествени камъни: Малахит, Ахат..
-25%
Красиво колие с чипс аметист
Описание: Модел 1021, красиво колие с аметистАметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. Смята се мощен закрилник от лоша съдба.Подходящ за зодия: Овен, Близнаци, Рак, Везни, Скорпион, Риби, ВодолейЕстествени камъни:  Аметист,  ..
-25%
Нежно колие с топчета корал
Описание: Модел 1016, колие с топчета корал 4 ммКорала се използва най-вече за пречистване от отрицателна енергия и като средство за защита, особено срещу уроки. Защитава от негативна енергия и дава възможност на този който го носи, да се радва истински на живота. Успокоява емоциите и носи вътрешен мир и спокойствие. Чакра: Първа чакра - Муладхара Зодии: Всички зодии, най-вече  Овен, Риби, Скорпион, Козирог, ТелецЕстествени камъни: Корал, ..
-33%
Нежно колие с топчета корал
Описание: Модел 1017, комбинация от корал топче 4 мм и късчета във формата на кубчетаКорала се използва най-вече за пречистване от отрицателна енергия и като средство за защита, особено срещу уроки. Защитава от негативна енергия и дава възможност на този който го носи, да се радва истински на живота. Успокоява емоциите и носи вътрешен мир и спокойствие. Чакра: Първа чакра - Муладхара Зодии: Всички зодии, най-вече  Овен, Риби, Скорпион, Козирог, ТелецЕстествени камъни: Корал, ..
Showing 1 to 32 of 62 (2 Pages)