Slider
Slider
Четвърта чакра
Гривна "Анахата" с индийски ахат
10.00лв.
Описание: Модел 2013- Гривна индийски ахат ААА+ , метален елемент и еластична корда. Индийския ахат, носи късмет и благоденствие. Предпазва от опасности и има успокояващ ефект .Подобрява творчеството и засилва интелекта. Магически камък, носи късмет и помага за сбъдване на желанията.Свързва се с Четвърта чакра - Анахата  чакрата на ЛюбовтаЗелените минерали стимулират сърдечната дейност, работата на черния дроб и жлъчния мехур, освобождават напрежението от организма, отпускат мускулите. Повечето от минералите от тази група са носители на култова символика - нефрит, жадеит, амазонит, зелен яспис , зелен ахат и др. Те са изразители на силите, които продължават и обновяват живота. Терапията с тях оказва влияние върху възстановяването на клетките и балансира състоянието на организма. Най-популярните представители, освен изброените, са и  хризопраз,  хризокола, малахит, турмалин, змеевик, и др.  Под..
Гривна с индийски ахат
15.00лв.
Описание: Модел 2141- Гривна индийски ахат ААА+ , метален елемент  Индийския ахат, носи късмет и благоденствие. Предпазва от опасности и има успокояващ ефект .Подобрява творчеството и засилва интелекта. Магически камък, носи късмет и помага за сбъдване на желанията.Свързва се с Четвърта чакра - Анахата  чакрата на ЛюбовтаЗелените минерали стимулират сърдечната дейност, работата на черния дроб и жлъчния мехур, освобождават напрежението от организма, отпускат мускулите. Повечето от минералите от тази група са носители на култова символика - нефрит, жадеит, амазонит, зелен яспис , зелен ахат и др. Те са изразители на силите, които продължават и обновяват живота. Терапията с тях оказва влияние върху възстановяването на клетките и балансира състоянието на организма. Най-популярните представители, освен изброените, са и  хризопраз,  хризокола, малахит, турмалин, змеевик, и др.  Подходяща е за в..
Гривна с парче цитрин и индийски ахат
15.00лв.
Модел 2139,   парче цитрин с размери 8мм х 11 мм, индийски ахат ААА+, чипс цитри, еластична корда и метални елементи. В годината на Плъха - изхвърлете миналото и започнете начисто!Годината, в която всички ще се радват на възможности, любов и пари. Периодът е идеален за ноди идеи, смяна на работното място и развитие. Според най-типичната черта на Плъха обаче всичко това ще бъде постигнато само ако има ясен план и цел!Китайците казват, че нищо не плаши късмета повече, отколкото когато се съмнявате в него. Тези, които са бързо адаптивни, ентусиазирани и действат бързо, ще могат да гарантират своя успех.Годината на Плъха, съвпада с високосната 2020 г, през която се носи само сребро и метални елементи.Цитрин - С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво.Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Във фън шуй..
New
Гривна с розов кварц
10.00лв.
Модел 2145Описание: Гривна с розов кварц 8 мм, еластична корда и метален елементКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец,Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра)Естествени камъни:  Розов кварц..
Гривна шамбала с розов кварц
10.00лв.
Модел 6012 Описание: Гривна шамбала с розов кварц 8 мм и черен конец.Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
Малки друзи розов кварц необработен в кутия
7.00лв.
Малки друзи розов кварц в кутия с размери 4 х 3,3 х 2 смКачества: Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Любопитни факти: Розовият кварц е познат от най-дълбока древност. За това свидетелстват откритите женски украшения от 7000г.пр.н.е.на територията на Древна Месопотамия. На Изток бил почитан и обичан като „камък на сърцето”. Те вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта- Ерос, за да научи хората на любов, доброта и съчувствие.Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсен..
Обеци с розов кварц и цвете
6.00лв.
Модел 4026 Описание: Обеци с розов кварц 8 мм и цвете.Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец,Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
Сърце от розов кварц и планински кристал
20.00лв.
Уникат във формата на сърце, комбинация от розов кварц и друза от планински кристал. Пречистващи кристали, които ще внесат хармония и красота в дома Ви.Много голямо въздействие върху седма чакра и четвърта чакра - на любовта.Естествени камъни: Планински кристал, Розов кварц..
Гривна Анахата с пауново перо
10.00лв.
Модел 2001Описание: Гривна със зелен флуорит-  чипс и 10 мм, метален кабашон - цвят Rose Gold 20 мм, метални елементи и еластична корда.Флyopитът пoдoбpявa oбщoтo здpaвocлoвнo cъcтoяниe нa цялoтo тялo и yĸpeпвa ĸocтнaтa и мycĸyлнaтa cиcтeмa.Зелените минерали стимулират сърдечната дейност, работата на черния дроб и жлъчния мехур, освобождават напрежението от организма, отпускат мускулите.  Четвъртата чакра - Анахата е чакрата на любовта!Πpoзpaчeн Флyopит – зaщитaвa oт пcиxичecĸи aтaĸи и yĸpeпвa cъзнaниeтo. Зeлeн Флyopит – Toзи ĸaмъĸ пoзвoлявa нa cъзнaниeтo дa paзбepe нaшитe cъpдeчни пpoблeми и дa зaпoчнe дa ги лeĸyвa. Зeлeнoтo e цвeтът нa pacтeжa и изцeлeниeтo. Toй e ycпoĸoявaщ ĸaмъĸ, нo в cъщoтo вpeмe ни дaвa и ĸypaж дa пpoдължим нaпpeд пo пътя нa дyxoвнoтo paзвитиe.Четвърта чакра - Анахата Естествени камъни: Флуорит  ..
-17%
Гривна на три реда с розов кварц
18.00лв. 15.00лв.
Описание: Модел 2083,  с розов кварц- дребен чипс и 4 мм топче, еластична корда и метален елемент.Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, но оказва положително влияние върху всички зодииЧакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
Гривна шамбала с котешко око
10.00лв.
Модел 6008  Описание: Гривна шамбала с 8 мм котешко окоОт древни времена, котешкото око е смятано, че предпазва от бедствия на пристаните. Той е особено ефективен предпазващ камък - талисман. Имайки предвид златните си тонове е асоцииран с богатство.Дисциплината и самоконтролът са главните качества, подсилва концентрацията по време на учене и помага на собственика си да мисли по-чисто и предприемчиво.Амулет: Носи здраве и дълголетие. Талисман на хазартните игри. Предпазва от чуждо влияние и лоши очи, съхранява любовта, предпазва от изневериПодходящ за зодия: Близнаци, Рак, Дева,  КозирогЕстествени камъни: Котешко око..
-20%
Колие във формата на сърце с розов кварц
5.00лв. 4.00лв.
Модел 1001 Описание: Колие с камъка на любовтаКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, БлизнациЧакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
-20%
Комплект гривна и обеци с Малахит и Ахат
15.00лв. 12.00лв.
Модел 7000 Описание: Комплект гривна и обеци с  малахит 8 и 6 мм и бял ахат 4 мм  метален елемент и еластична корда От най-дълбока древност малахитът се смята за „камък на здравето”, който пази от болести,  „лоши очи”  и различни беди. Малахитът е един от първите минерали използван като символ на властта. Украшенията за главата на фараоните били обточени с малахит. Смятало се, че той помага да се вземат мъдри решения.Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Подходящ за зодия: Овен, Телец,  Везни, Лъв,  Рак,  Козирог Естествени камъни: Малахит, Ахат..
-20%
Обеци с малахит и бял ахат
5.00лв. 4.00лв.
Модел 4008 Описание: обеци с  малахит 8 и бял ахат 4 мм,  метален елемент От най-дълбока древност малахитът се смята за „камък на здравето”, който пази от болести,  „лоши очи”  и различни беди. Малахитът е един от първите минерали използван като символ на властта. Украшенията за главата на фараоните били обточени с малахит. Смятало се, че той помага да се вземат мъдри решения.Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Подходящ за зодия: Телец, Дева, Везни, Лъв, Риби, Рак,  Козирог Естествени камъни: Малахит, Ахат..
Плетена гривна шамбала с нефрит
10.00лв.
 Модел 6014 Описание: Плетена гривна шамбала с 8 мм нефритНефрит - помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята.Влияние върху чакра:  сърдечна, слънчев сплитПодходящ за зодии: Козирог, Скорпион, Рак,  Дева, Телец, Везни, Естествени камъни: Нефрит ..
-29%
Гривна розово очарование
7.00лв. 5.00лв.
Модел 2052 Описание: Гривна с розов кварц- дребен чипс, еластична корда и метален елемент.Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец,Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
Гривна шамбала с ахат "Анахата"
10.00лв.
Описание: Модел 6005 - Гривна със зелен ахат 8 мм Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили.   Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат ..
Обеци със зелен слънчев камък
4.00лв.
 Модел 4030 Описание: Обеци със зелен слънчев камък 8 мм, Слънчевият камък е камъка на късмета. Изпълва с веселие и светлина, носи радост от живота и добро настроение. Помага на този, който го носи, да изпитва наслада от живота. Позволява на истинската Ви същност да блести от щастие. Действа като антидепресант и разсейва тъмните мисли. Зеленият   привлича любов и предотвратява раздяла, предпазва от зли очи, омраза и завист, подходящ за хора, занимаващи се с интелектуален труд. Той избистря ума, помага за концентрацията и премахва чувството на страх и безпомощност. Освен това е подходящ за двойки, тъй като успешно съхранява любовта и страстта и предотвратява раздяла, семейни кавги и неразбирателства. Минералът в зелен цвят покровителства влюбените личности и допринася за мир и просперитет в семейството. Този деликатен камък подпомага личностното израстване, разширява чувствеността, помага за преодоляването на стрес, тревожност, депресия. ..
Гривна със зелен ахат "Анахата"
7.00лв.
Описание: Модел 2114- Гривна със зелен ахат 8мм , метален елемент и еластична корда. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили.   Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат ..
Гривна с авантюрин  - камъка на страстта
6.00лв.
Описание: Модел 2027, комбинация от зелен авантюрин чипс и кафяв топче 6 мм Авантюрина е наричан талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. Използвайте го и като „посредник в любовта”, тъй като се смята, че провокира във вашият избраник същите чувства, които изпитвате и вие. Може да изберете висулка според зодията или символа Ом Подходящ за зодии: Рак,  Везни, Телец, Близнаци Естествени камъни: Авантюрин ..
Гривна с нефрит и лунен камък
8.00лв.
Описание: Модел 2016, комбинация от нефрит - 8 мм и лунен камък 8 мм, еластична корда и метални елементи.Нефрит - Наричат го ”Камък на вечността”, символ на любовта и на високото обществено положение. Нефритът е покровител на семейството и неговото благополучие. Нефритът помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята.Лунен камък - е камъка на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите. Подходящ за зодия: Везни, Рак, Скорпион Естествени камъни: Лунен камък, Нефрит..
-20%
Гривна  жадеит и нефрит - за мир и хармония
10.00лв. 8.00лв.
Описание: Модел 2018, комбинация от жадеит и нефрит 8 мм, еластична корда и метален елемент Нефрит - помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята. Жадеит: смята се за камък на сърцето, който носи мир и хармония.Син Жад - помага за неутрализиране на кармични влияния и емоционални проблеми свързани с тях. Подходящ за зодии: Рак,  Везни Естествени камъни: Нефрит, Жадеит..
-31%
Гривна Анахата - змеевик и ахат
13.00лв. 9.00лв.
Описание: Модел 2062, комбинация от ахат - 8 мм, змеевик - 10 мм и зелен ахат - чипс, еластична корда и метални елементи.Комбинацията от тези  камъка въздействат върху сърдечният енергиен център (чакра Анахата). Това е чакрата на любовта. Зелените минерали стимулират сърдечната дейност. Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат, Змеевик  ..
-17%
Свежо очарование в зелено
30.00лв. 25.00лв.
Описание: Модел 2092, комбинация от гранат, лунен камък, планински кристал и зелен ахатЗеленият ахат,  подобрява творчеството и засилва интелекта. Магически камък, носи късмет, помага за сбъдване на желания и подобрява комуникацията.Граната: Това е камъкът на сексуалната енергия и обвързването. Дава кураж в трудни ситуации. Привлича правилни решения и помощ „отвън“. Премахва вродени поведенчески модели и помага за освобождаване от стари нагласи. Активира другите кристали, усилва техния ефект и премахва негативната енергия на чакрите.Лунният къмък е кристалът на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите.Планинският кристал: е пречистващ, носи светлина, хармонизира и балансира. Биволското око, ще Ви предпази от лоши очи и вмешателство. Естествени камъни: Ахат, Гранат, Лунен камък, Планински кристал  ..
Гривна с лунен камък и нефрит
9.00лв.
Описание: Модел 2036, комбинация от нефрит - 8 мм и лунен камък 8 мм, еластична корда и метални елементи.Нефрит - Наричат го ”Камък на вечността”, символ на любовта и на високото обществено положение. Нефритът е покровител на семейството и неговото благополучие. Нефритът помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Съприкосновението с него носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята.Лунен камък - е камъка на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите. Подходящ за зодия: Везни, Рак, Риби Естествени камъни: Лунен камък, Нефрит..
Гривна с хризопраз и лунен камък
5.00лв.
 Модел 2019 Описание: Гривна с хризопраз и лунен камък -  чипс и  еластична корда и метален елементXpизoпpaзът пoмaгa ocъзнaeтe нeщa, ĸoитo дo мoмeнтa нe cтe paзбиpaли. Прогонва aлчнocттa, eгoизмa и нeбpeжнocттa. Cъздaвa щacтиe, aдaптивнocт, гъвĸaвocт, нaпpeдъĸ и пpиĸлючeния. Носенето на Хризопраз води до просперитет и защитава от негативни мисли на други хора.Зa чeтвъpтa чaĸpa (Aнaxaтa), ĸoятo ce cвъpзвa c пpoявaтa нa cъcтpaдaниe и c oбвъpзвaнeтo. - ХризопразОтговаря за имунната система, сърдечно-съдова и кръвно налягане.Лунен камък - Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. Със своята енергия успокоява и помага за преодоляване на стреса.Кристалът на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите.Подходящ за зодия: Скорпион,  ВезниЕстествени камъни: Хризопраз, Лунен камък  ..
Гривна свежест с ахат
5.00лв.
Описание: Модел 2042 - Гривна със зелен ахат -   чипс , метален елемент и еластична корда. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили.   Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат ..
Гривна с авантюрин и хематит
9.00лв.
Описание: Модел 2033, комбинация от с авантюрин 10 мм и хематит 10 мм Авантюрина е наричан талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех.  Използвайте го и като „посредник в любовта”, тъй като се смята, че провокира във вашият избраник същите чувства, които изпитвате и вие. Хематит Камък за заземяване и защита, уравновесява енергиите, разсейва негативността, предпазва от навлизане на отрицателни енергии в аурата. Дава твърдост на характера и помага за сбъдване на неизпълнени желания. Облекчава безпокойството.  Подходящ за зодии: Близнаци Естествени камъни: Авантюрин, Хематит ..
Showing 1 to 28 of 28 (1 Pages)