Slider
Slider
Tourmaline
Гривна с турмалин
10.00лв.
Описание: Модел 2067, гривна с турмалин - дребен чипс и метален елемент.Камъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна. Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Гривна шамбала с турмалин
10.00лв.
Описание: Модел 6003, гривна с турмалин 8 ммКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна. Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Детска гривна шамбала за здраве
5.00лв.
Описание: Модел 5001, комбинация от соколово око ,  вулканичен камък, аквамарин и турмалин и метален елемент синьо око.  Гривната е с възможност за удължаване или скъсяване на размера. Комбинацията от тези четири камъка  за привличане на позитивна енергия, здраве и развиване на творчески способности. Много подходяща за деца, които не могат да се концентрират. Вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.Аквамарина - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието и доброто здраве. Помагани да се справяме във всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни. Турмалина - развива творческите възможности, помага в концентрацията и предизвиква жизнерадостно настроение. Подходяща е за всички зодии.Естествени камъни: Соколово око,  Вулканичен камък, Турмалин,  Аквамарин ..
Обеци със зелен турмалин топче
3.00лв.
Описание: Модел 4005, обеци с турмалин 8 мм и метален елементКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна.Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Гривна за привличане на пари
7.00лв.
Модел - 2078Описание: Комбинация от малахит - 8 мм, хризокола – 8 мм, лунен камък, планински кристал и турмалин. Комбинацията от тези камъни е изцяло за привличане на пари и преодоляване на опасности. Турмалин– дава спокойствие, отблъсква и предпазва от кавги и спорове . Носи пари и късмет в работата.. Малахит - Той е прекрасен балансиращ камък,  улеснява общуването,  засилва интуицията и пази от неприятни ситуации.  Помага да проявяваме толерантност и гъвкавост, привлича пари и помага при бизнес срещи. Хризокола - Ще Ви помогне да изразите чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността. Лунен камък – е камъка на новото начало,  със своята енергия успокоява и помага за преодоляване на стреса. Планински кристал – е пречистващ камък, премахва негативното натрупване от останалите камъни.Подходящ за зодия: Подходяща е за всички зодии Естествени камъни: Планински ..
Детска гривна шамбала за концентрация
5.00лв.
Описание: Модел 5002, комбинация от соколово око ,  драконови вени и турмалин.  Гривната е с възможност за удължаване или скъсяване на размера. Комбинацията от тези три камъка  за привличане на позитивна енергия, здраве и развиване на творчески способности. Много подходяща за деца, които не могат да се концентрират. Драконовите вени имат способността да Ви защити от негативна енергия отправена към Вас и да я върне към източника. Помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените му сили. Турмалина - развива творческите възможности, помага в концентрацията и предизвиква жизнерадостно настроение. Подходяща е за всички зодии.Естествени камъни: Соколово око,  Вулканичен камък, Турмалин,  Аквамарин ..
Дълги обеци с топчета турмалин
5.00лв.
Описание: Модел 4006, обеци с турмалин 8 мм и метален елементКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна.Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Обеци с розов турмалин топче
3.00лв.
Описание: Модел 4004, обеци с турмалин 8 мм и метален елементКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна.Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Гривна с турмалин и лунен камък
10.00лв.
Описание: Модел 2068, гривна с лунен камък 8 мм и турмалин - дребен чипс, еластична корда и метален елемент Комбинацията от лунен камък и турмалин, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Балансира и защитава, премахва негативни мисли. Носи щастие в любовта и късмет в хазартните игри. Подходящ за зодия: Рак, Скорпион, Риби Естествени камъни: Турмалин, Лунен камък..
Нежност с турмалин
10.00лв.
Описание: Модел 2024, гривна с турмалин 8 ммКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна. Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак Естествени камъни: Турмалин..
Гривна с комбинация от тигрово око и оникс
10.00лв.
Модел 2041, гривна с тигрово око 10 мм ,гранат 8 мм, оникс -мат 8 мм и  турмалин 8 мм , еластична корда и метален елемент.Граната е бил използван от векове от императори, рицари и войни като защитен талисман, а от индусите и будистите като свещен камък на просветлението. Привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и сексуалната сила.Тигрово око - в Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Римските воини гравирали върху повърхността му магически символи, които да ги пазят по време на сражение. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постиганет..
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)