Slider
Slider
Tourmaline
Горска приказка с турмалин
20.00лв.
Описание: Модел 2162, комбинация от зелен авантюрин 14 мм, 8 мм, цитрин - 8мм и чипс, нефрит - чипс, черен турмалин - 8 мм, еластична корда и метални елементиАвантюрина е наричан талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех.Използвайте го и като „посредник в любовта”, тъй като се смята, че провокира във вашият избраник същите чувства, които изпитвате и вие.Нефрит - камък на мъдростта и просперитетаНаричат го "камък на вечността", символ на любовта и покровител на семейството и неговото благополучие. Нефритът помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и да предпазва от неприятни ситуации. Цитрин - камък на успехаС положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличав..
Гривна с турмалин
10.00лв.
Описание: Модел 2067, гривна с турмалин - дребен чипс и метален елемент.Камъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна. Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Гривна шамбала с турмалин
10.00лв.
Описание: Модел 6003, гривна с турмалин 8 ммКамъка на страстта и положителната енергия, ефективен заземяващ камък, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Премахва негативните мисли, балансира и защитава. Този камък е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна. Подходящ за зодия: Телец, Козирог, Скорпион, Рак и Риби Естествени камъни: Турмалин..
Детска гривна шамбала за концентрация
5.00лв.
Описание: Модел 5002, комбинация от соколово око ,  драконови вени и турмалин.  Гривната е с възможност за удължаване или скъсяване на размера. Комбинацията от тези три камъка  за привличане на позитивна енергия, здраве и развиване на творчески способности. Много подходяща за деца, които не могат да се концентрират. Драконовите вени имат способността да Ви защити от негативна енергия отправена към Вас и да я върне към източника. Помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените му сили. Турмалина - развива творческите възможности, помага в концентрацията и предизвиква жизнерадостно настроение. Подходяща е за всички зодии.Естествени камъни: Соколово око,  Вулканичен камък, Турмалин,  Аквамарин ..
Гривна с турмалин и лунен камък
10.00лв.
Описание: Модел 2068, гривна с лунен камък 8 мм и турмалин - дребен чипс, еластична корда и метален елемент Комбинацията от лунен камък и турмалин, отразява негативното влияние на околната среда и го връща обратно към източника му. Балансира и защитава, премахва негативни мисли. Носи щастие в любовта и късмет в хазартните игри. Подходящ за зодия: Рак, Скорпион, Риби Естествени камъни: Турмалин, Лунен камък..
Гривна с комбинация от тигрово око и оникс
10.00лв.
Модел 2041, гривна с тигрово око 10 мм ,гранат 8 мм, оникс -мат 8 мм и  турмалин 8 мм , еластична корда и метален елемент.Граната е бил използван от векове от императори, рицари и войни като защитен талисман, а от индусите и будистите като свещен камък на просветлението. Привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и сексуалната сила.Тигрово око - в Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Римските воини гравирали върху повърхността му магически символи, които да ги пазят по време на сражение. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постиганет..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)