Пренит

Пренит- камък на мира и спокойствието


Произход: Южна Африка, САЩ, Канада, Германия, Франция

Цвят: Прозрачен жълто-зелен, бял

Качества: Силен лечителски кристал и камък на безусловната любов. Създава защитно поле около тялото. Защитава на всички нива като засилва вътрешната ни енергия. Помага за освобождаване от неприятни спомени. Насърчава аналитичното мислене.

Любопитни факти: Пренита е камъка на мира и спокойствието. Защитава от всичко лошо и негативно, като подсилва вътрешната ви енергия. Някои магьосници, го използват за свръзка с духовете на починали хора, а също е и мощен камък за спомняне на сънищата. Пренита е известен още и като камъка на пророчествата. Някои магьосници твърдят, че този кристал, може да направи едно пътуване до миналото, да си спомните предишния си живот, а дори и да видите бъдещето.

В Европа се приема, че пренитът има особено въздействие върху жените. Помага им да намерят своето място в живота, да станат по-уверени в себе си и да бъдат по-привлекателни за другия пол.

Лечебни свойства: подобрява състоянието на организма при анемия, облекчава кошмарите и страховете. Лекува бъбреците, пикочния мехур, раменете, гръдния кош и белите дробове.

Зодии: Телец, Везни

Влияние върху чакра:  Сърдечна (Четвърта чакра) и Чакра на третото око (Шеста чакра)


Сравни продукт (0)


Гривна на три реда с червен яспис, пренит и тигрово око - Модел 1947

Гривна на три реда с червен яспис, пренит и тигрово око - Модел 1947

Описание: гривна на три реда с червен яспис, пренит и тигрово око, еластична корда и метален елементКомбинацията от яспис, пренит и тигрово око е изцяло за защита срещу лоши пожелания и уроки. Тиг..

15.00лв. 20.00лв.

Гривна - Седемте чакри "Аз общувам" - 1905

Гривна - Седемте чакри "Аз общувам" - 1905

Описание: Комбинация от Червен Корал, Оранжав Корал, Тигрово око, Пренит, Тюркоаз, Лазурит и Флуорит, създадена да балансира седемте основни чакри в организма. Еластична корда и метална висулка..

5.00лв. 7.00лв.

Гривна - Седемте чакри "Аз виждам" - 1906

Гривна - Седемте чакри "Аз виждам" - 1906

Описание: Комбинация от Корал, Оранжев корал, Тигрово око, Пренит, Содалит, Лазурит и Аметист, създадена да балансира седемте основни чакри в организма. Еластична корда и метална висулка.Зa пъp..

5.00лв. 7.00лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)