Slider
Slider
Malachite
-20%
Комплект гривна и обеци с Малахит и Ахат
15.00лв. 12.00лв.
Модел 7000 Описание: Комплект гривна и обеци с  малахит 8 и 6 мм и бял ахат 4 мм  метален елемент и еластична корда От най-дълбока древност малахитът се смята за „камък на здравето”, който пази от болести,  „лоши очи”  и различни беди. Малахитът е един от първите минерали използван като символ на властта. Украшенията за главата на фараоните били обточени с малахит. Смятало се, че той помага да се вземат мъдри решения.Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Подходящ за зодия: Овен, Телец,  Везни, Лъв,  Рак,  Козирог Естествени камъни: Малахит, Ахат..
-20%
Обеци с малахит и бял ахат
5.00лв. 4.00лв.
Модел 4008 Описание: обеци с  малахит 8 и бял ахат 4 мм,  метален елемент От най-дълбока древност малахитът се смята за „камък на здравето”, който пази от болести,  „лоши очи”  и различни беди. Малахитът е един от първите минерали използван като символ на властта. Украшенията за главата на фараоните били обточени с малахит. Смятало се, че той помага да се вземат мъдри решения.Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Подходящ за зодия: Телец, Дева, Везни, Лъв, Риби, Рак,  Козирог Естествени камъни: Малахит, Ахат..
Гривна за привличане на пари
7.00лв.
Модел - 2078Описание: Комбинация от малахит - 8 мм, хризокола – 8 мм, лунен камък, планински кристал и турмалин. Комбинацията от тези камъни е изцяло за привличане на пари и преодоляване на опасности. Турмалин– дава спокойствие, отблъсква и предпазва от кавги и спорове . Носи пари и късмет в работата.. Малахит - Той е прекрасен балансиращ камък,  улеснява общуването,  засилва интуицията и пази от неприятни ситуации.  Помага да проявяваме толерантност и гъвкавост, привлича пари и помага при бизнес срещи. Хризокола - Ще Ви помогне да изразите чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността. Лунен камък – е камъка на новото начало,  със своята енергия успокоява и помага за преодоляване на стреса. Планински кристал – е пречистващ камък, премахва негативното натрупване от останалите камъни.Подходящ за зодия: Подходяща е за всички зодии Естествени камъни: Планински ..
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)