Лабрадорит

Лабрадорит - камъкът на духовното пробуждане

Произход: Финландия, Италия, Русия, Скандинавия, Канада, Мадагаскар, Мексико

Цвят: Преливащ: синьо-сиво-бяло, прекрасен иризиращ ефект

Качества: Силно мистичен камък, носител на светлината. Отблъсква нежеланите енергии от аурата и спира енергийни пробиви. Издига съзнанието, стимулира интуицията и психическите способности. Прогонва страховете и несигурността, засилва вярата в собствените сили. Камък на трансформацията и на късмета. Освобождава от тревожност, депресия и безнадеждност и ги заменя с ентусиазъм, самочувствие и вдъхновение.

Любопитни факти: Лабрадорът е камък, който провокира смели мечти, помага да бъдат достигнати и прави невъзможното възможно. Пази от неприятни ситуации и от негативно настроени хора. Помага за постигане на самостоятелност и отърсване от несигурността, за изграждане на търпение и постоянство. Увеличава интуицията и психичните способности, разсейва илюзиите и помага по-ясно да се видят истинските намерения. Развива екстрасенсите способности, поради което се смята за талисман на лечители и магове. Препоръчва се и в качеството на охранител на спокойствието и благополучието на дома под формата на камъче, пирамида или фигурка.

Лечебни свойства: Регулира метаболизма; лекува очите, мозъка и освобождава от стреса. Балансира хормоните и премахна напрежението при менструация, регулира кръвното налягане.

Подходящ за зодия: Водолей, Стрелец, Скорпион, Лъв, Риби, Рак

Влияние върху чакра:Сакрална (Втора чакра), Гърлена (Пета чакра), Коронна (Седма чакра)


Гривна с лабрадорит и вулканичен камък

Гривна с лабрадорит и вулканичен камък

Описание: Модел 2039, лабрадорит 10 мм, вулканичен камък 10 мм, еластична корда и метален елемент.Л..

9.00лв. 13.00лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)