Slider
Slider
Jasper
Амулет със зебра яспис
4.00лв.
Модел 8023 Описание: Амулет в стъклено бурканче със зебра яспис - за богатство и успехЗебра яспис -  камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост, заземява и защитава, абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Амулет - силен талисман, който може да изтегли напълно негативния енергиен потенциал, натрупан в организма. Предпазва от зли сили и привличча богатство и успех. ..
Гривна с императорски яспис
15.00лв.
Модел 2014 Описание: гривна с красивия императорски яспис 8 мм, метални елементи и еластична кордаТози красив камък се добива от една единствена мина в целия свят при отлив на морето, затова може да го срещнете и с името Океански яспис или Регалит. Помага за постигането на баланс между физическото, емоционалното и умственото у човека като развива търпението му.От лечебна гледна точка, подобрява храносмилателната система, пречиства организма и помага за по-бързото изхвърляне на отровите от тялото.Подходящи зодии:  Близнаци, Лъв,  Дева, Овен, Везни, Стрелец Чакра:  Пета чакраЕстествени камъни:  Яспис ..
Гривна с императорски яспис и жадеит
10.00лв.
Описание:  Модел:2132 императорски яспис 8 мм, син жадеит 10 мм и змеевик 8 мм и 10 мм, еластична корда и метални елементи Императорски яспис - Помага за постигането на баланс между физическото, емоционалното и умственото у човека като развива търпението му. От лечебна гледна точка, подобрява храносмилателната система, пречиства организма и помага за по-бързото изхвърляне на отровите от тялото. Жадеитът е камък на сърцето, който увеличава любовта и загрижеността. Символ е на чистота и спокойствие. Жадеитът олицетворява мъдрост, носи хармония и привлича късмет и приятелство. Силно защитен камък, един от малкото минерали, които никога не приемат отрицателна енергия.  Змеевик- съгласно древна легенда Адам, опитал от ябълката на познанието е изплюл късче змеевик. Затова и е наречен "Адамов камък" и го считат за коварен камък, символ на изкушението и възможния грях. Понякога той се носи съзнателно от хора, стремящи се да излъжат окръжаващите ги, п..
Гривна с регалит и жадеит
15.00лв.
Описание:  Модел:2028 регалит или другото му име императорски яспис 8 мм, син жадеит 10 мм , еластична корда и метални елементи - мънисто 8 мм с ковани кристали и висулка дървото на живота.Императорски яспис - може да се срещне под името Регалит или Океански яспис. Помага за постигането на баланс между физическото, емоционалното и умственото у човека като развива търпението му.От лечебна гледна точка, подобрява храносмилателната система, пречиства организма и помага за по-бързото изхвърляне на отровите от тялото.Жадеитът е камък на сърцето, който увеличава любовта и загрижеността. Символ е на чистота и спокойствие. Жадеитът олицетворява мъдрост, носи хармония и привлича късмет и приятелство. Силно защитен камък, един от малкото минерали, които никога не приемат отрицателна енергия. Подходящи зодии:  Близнаци, Лъв,  Дева, Овен, Везни, СтрелецЧакра:  Пета чакраЕстествени камъни:  Яспис, Жадеит..
Гривна с розов кварц и мраморен яспис
5.00лв.
Модел 2147 Описание: Гривна с розов кварц и мраморен яспис чипс, еластична корда и метален елементКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Мраморен яспис -  е камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство на цялост, заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец,Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра)Естествени камъни:  Розов кварц, Яспис..
Гривна със зебра яспис и бял и черен ахат
5.00лв.
Описание: Модел 2089, Гривна със зебра и бял и черен ахат Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Камък на хармонията и надеждата, защитава и дава сила на този, който го носи.Зебра яспис -  камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост, заземява и защитава, абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Амулет - силен талисман, който може да изтегли напълно негативния енергиен потенциал, натрупан в организма. Предпазва от зли сили и привличча богатство и успех. Подходящ за зодия: Близнаци, Лъв,  Дева, Овен, Везни, СтрелецЕстествени камъни: Ахат, Яспис&nb..
Гривна със зебра яспис и корал
5.00лв.
Описание: Модел 2040, Гривна със зебра яспис и корал чипс, еластична корда и метален елемент.Корал  - защитава срещу негативни енергии, символизира радост и щастие, дава възможност на този, който го носи, да се радва истински на живота, успокоява емоциите и носи вътрешен мир.Зебра яспис -  камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост, заземява и защитава, абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Подходящ за зодия: Близнаци, Лъв,  Дева, Овен, Везни, СтрелецЕстествени камъни: Ахат, Яспис  ..
Комплект камъни  "Седемте чакри"
20.00лв.
Описание: Сет от седем камъка за хармонизиране на седемте основни чакри.Комплекта включва седем естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства и в съответствие с 7-те чакри. Чакрите са енергини точки, разположени по нашия гръбначен стълб. Всяка чакра представлява физическо, емоционално и психическо състояние. Всеки център на Чакра е свързан с нас на умствени, емоционални и духовни нива. Когато чакрите са извън баланса, ще проявим симптоми на дискомфорт във всички тези области. Камъните се използват за балансиране на чакрите и за подобряване на изцелението на чакрата. Поставете ги на енергийния център или ги носете със себе си през деня. Зa пъpвaтa чaĸpa - Коренна (Myлaдxapa), ĸoятo ce cвъpзвa c идeнтичнocттa и oцeлявaнeтo.Червен яспис - Камъкът на здравето. Успокоява емоциите, помага при безсъние. Зa втopaтa чaĸpa  - Сакрална (Свадхиштхана), ĸoятo ce cвъpзвa c вътpeшнитe cили и ceĸcyaлнocттa        Карнеол..
Комплект от гривни и амулет с ахат и зебра яспис
15.00лв.
Описание: Модел 2152, Комплект от гривни с бял и черен ахат, зебра яспис - чипс и амулет. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Камък на хармонията и надеждата, защитава и дава сила на този, който го носи.Зебра яспис -  камък на грижовността, помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост, заземява и защитава, абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Амулет - силен талисман, който може да изтегли напълно негативния енергиен потенциал, натрупан в организма. Предпазва от зли сили и привличча богатство и успех. Подходящ за зодия: Близнаци, Лъв,  Дева, Овен, Везни, СтрелецЕстествени ..
-17%
Гривна на три реда с три вида камъни
18.00лв. 15.00лв.
Описание: модел 2030, гривна на три реда с червен яспис, пренит и тигрово око, еластична корда и метален елемент Комбинацията от яспис, пренит и тигрово око е изцяло за защита срещу лоши пожелания и уроки. Тигровото око помага за постигане на целите и разрешаването на вътрешни конфликти. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, помага при изпити и важни бизнес срещи. Пренита е камъка на мира и спокойствието, защитава от всичко лошо и негативно, създава защитно поле около тялото. Червеният яспис успокоява емоциите и помага при безсъние, заземява и защитава.  Подходяща е за всички зодии Естествени камъни: Яспис, Пренит, Тигрово око ..
Гривна седемте чакри с вулканичен камък
10.00лв.
 Описание: Модел 2074, комбинация от червен ахат, резин, тигрово око, императорски яспис, тюркоаз, лазурит и аметист в цветовете на дъгата, създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Позволява на ума да си почива, носи емоционален баланс, като по естествен начин открива равновесието на ИН и ЯН енергиите. Червен ахат - Камък на смелостта, защитата и облекчава страховете, спира клюките и отразява всяка заплаха обратно към нейния източник. Силно защитен камък.Тигрово око - Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите.  Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа.Императорски яспис - Помага за постигането на баланс между физическото, емоционалното и умственото начало у човека ..
Комплект от две гривни с оникс и яспис
15.00лв.
Описание: Модел 2009, яспис 6 мм, оникс 6 мм , еластична корда и метални елементиГривната е подходяща и за двата пола. Размери на гривната 19-20 см, ако желаете друг размер, моля да го отбележите в коментар.Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си.Яспис - Камък на грижовността. Помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост. Заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия и прочиства чакрите. Подходящ за зодия: Близнаци, Дева, Овен, Естествени камъни: Оникс, Тигр..
Детска гривна с червен яспис и син слънчев камък
5.00лв.
Модел 5003Описание: гривна с червен яспис – чипс, слънчев камък 8 мм, метални елементи и еластична кордаЧервения яспис се носи като амулет срещу  "лоши очи" .Премахва умората и повишава общия тонус, защитава от уроки и зли сили, изостря интуицията и концентрацията. Червен яспис: Камък на здравето, успокоява емоциите, помага при безсъние, изключително лечебен и успокояващ камък, премахва токсините от кръвоносната система. Синият слънчев камък успокоява и премахва негативните емоции. Чакра: Първа чакра - Муладхара Естествени камъни:  Яспис, Слънчев камък ..
Колие дървото на живота със седемте чакри
10.00лв.
Описание: Модел 1011, комбинация от Яспис, Карнеол, Цитрин, Авантюрин, Содалит, Лазурит и Аметист и Планински кристал, създадена да балансира седемте основни чакри в организма. Размери на колието: дължина 5,5 см, ширина - 5 см Дължина на верижката: 45 см+ 5 см удължителЗa пъpвaтa чaĸpa (Myлaдxapa) - "Аз съм", ĸoятo ce cвъpзвa c идeнтичнocттa и oцeлявaнeтo.Червен яспис - камък на здравето, успокоява емоциите и помага при безсъние. Зa втopaтa чaĸpa (Свадхиштхана) - "Аз искам", ĸoятo ce cвъpзвa c вътpeшнитe cили и ceĸcyaлнocттa       Карнеол - oтдaвa нaй-мнoгo oт cвoятa eнepгия нa 2-тa пъпнa или caĸpaлнa чaĸpa. Kapнeoлът зacилвa ĸoнцeнтpaциятa и ни пoмaгa дa ce aбcтpaxиpaмe oт тoвa, ĸoeтo гoвopят дpyгитe зa нac. Зa тpeтaтa чaĸpa (Maнипypa) - "Аз чувствам", ĸoятo ce cвъpзвa c чoвeшĸитe възпpиятия и cлънчeвия cплит. Цитрин -с положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови ..
Детска гривна с червен яспис и драконови вени
5.00лв.
Модел 5004 Описание: гривна с червен яспис – чипс, драконови вени 8 мм и соколово око 12 мм, метален елемент синьо око и еластична корда Червения яспис се носи като амулет срещу "лоши очи" . Премахва умората и повишава общия тонус, защитава от уроки и зли сили, изостря интуицията и концентрацията.  Червен яспис: Камък на здравето, успокоява емоциите, помага при безсъние, изключително лечебен и успокояващ камък, премахва токсините от кръвоносната система. Соколово око – защитава от уроки и лоши очи Драконови вени - притежава силата да ви защити от отправената към вас негативна енергия.  Чакра: Първа чакра - Муладхара Естествени камъни:  Яспис ..
-29%
Гривна с огнен яспис срещу "лоши очи"
7.00лв. 5.00лв.
Модел 2048Описание: гривна с огнен яспис – чипс, метален елемент и еластична кордаВ древен Египет и Гърция го носели като амулет срещу "лоши очи" .Премахва умората и повишава общия тонус, защитава от уроки и зли сили, изостря интуицията и концентрацията. Червен яспис: Камък на здравето, успокоява емоциите, помага при безсъние, изключително лечебен и успокояващ камък, премахва токсините от кръвоносната система. Подходящи зодии:  Дева, Овен, Везни, Стрелец, Скорпион Чакра: Първа чакра - Муладхара Естествени камъни:  Яспис ..
-29%
Гривна с червен яспис и лазурит
7.00лв. 5.00лв.
Модел 2097 Описание: гривна с червен яспис и лазурит чипсКомбинацията от двата камъка премахва умората, повишава общия тонус, защитава от уроки и зли сили, изостря интуицията и концентрацията. Червен яспис: Камък на здравето, успокоява емоциите, помага при безсъние, изключително лечебен и успокояващ камък, премахва токсините от кръвоносната система.В древен Египет и Гърция го носели като амулет срещу "лоши очи" .Лазурита се смята за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Подпомага изразяването, красноречието, увереността, пеенето, писането и всички форми на съзидателността. Изпълва жените с женско очарование и сила. Амулет: Предпазва от психични атаки, отблъсквайки негативните енергийни вибрации към източника им .Подходящ за зодия: Дева, Везни и Стрелец  Чакра:&n..
Showing 1 to 17 of 17 (1 Pages)