Slider
Slider
Cat-eye
Обеци с хризокола и котешко око
4.00лв.
Описание: Модел 4017, Обеци с  хризокола 10 мм и котешко око 8 ммХризоколата е известна със способността да укрепва организма, най-ефeктивен е, когато се носи като бижу, което е в постоянен контакт с кожата. Помага за изразяване на  чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.Изключително полезен за справяне с гнева и болката . Помага за изчистване на подсъзнанието от негативни чувства и емоции.Подходящ за зодия: Телец, Дева, Лъв, Везни и Близнаци Чакра: Пета Естествени камъни: Хризокола..
Обеци с хризокола и котешко око
4.00лв.
Описание: Модел 4000, Обеци с  хризокола 10 мм и котешко око 8 ммХризоколата е известна със способността да укрепва организма, най-ефeктивен е, когато се носи като бижу, което е в постоянен контакт с кожата. Помага за изразяване на  чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.Изключително полезен за справяне с гнева и болката . Помага за изчистване на подсъзнанието от негативни чувства и емоции.Подходящ за зодия: Телец, Дева, Лъв, Везни и Близнаци  Естествени камъни: Хризокола..
Гривна с  карнеол и котешко око
7.00лв.
 Модел 2000  Описание:  Гривна с карнеол и котешко око 8 мм, метален елемент инфинити Love  и метален елемент. Карнеолът усилва умствената способност и концентрация и стимулира красноречието. Помага на притежателя си при решаването на глобални задачи и съдебни дела, предпазва го от спорове и кавги. Котешко око - дисциплината и самоконтролът са главните качества, подсилва концентрацията по време на учене и помага на собственика си да мисли по-чисто и предприемчиво. Смята се, че камъка носи здраве и дълголетие и е талисман на хазартни игри.   Подходящ за зодия: Близнаци, Дева, Скорпион Естествени камъни: Карнеол, Котешко око ..
Гривна шамбала с котешко око
10.00лв.
Модел 6008  Описание: Гривна шамбала с 8 мм котешко окоОт древни времена, котешкото око е смятано, че предпазва от бедствия на пристаните. Той е особено ефективен предпазващ камък - талисман. Имайки предвид златните си тонове е асоцииран с богатство.Дисциплината и самоконтролът са главните качества, подсилва концентрацията по време на учене и помага на собственика си да мисли по-чисто и предприемчиво.Амулет: Носи здраве и дълголетие. Талисман на хазартните игри. Предпазва от чуждо влияние и лоши очи, съхранява любовта, предпазва от изневериПодходящ за зодия: Близнаци, Рак, Дева,  КозирогЕстествени камъни: Котешко око..
Гривна шамбала седемте чакри
10.00лв.
 Описание: Модел 6024, комбинация от Тюркоаз, Котешко око, Ахат, Слънчев камък в цветовете на дъгата, създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Позволява на ума да си почива, носи емоционален баланс, като по естествен начин открива равновесието на ИН и ЯН енергиите. Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка. Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат, Слънчев камък,  Тюркоаз, Котешко око, Вулканичен камък..
Колие - чокър с чешки мъниста и  котешко око
5.00лв.
Модел - 1005 Описание: Колие - чокър с чешки мъниста и котешко окоЕстествени камъни: Котешко око..
Колие с хризокола и котешко око
5.00лв.
Описание: Модел 1026, Колие с хризокола 10 мм и котешко око 8 ммХризоколата е известна със способността да укрепва организма, най-ефeктивен е, когато се носи като бижу, което е в постоянен контакт с кожата. Помага за изразяване на  чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.Изключително полезен за справяне с гнева и болката . Помага за изчистване на подсъзнанието от негативни чувства и емоции.Подходящ за зодия: Телец, Дева, Лъв, Везни и Близнаци Чакра: Пета Естествени камъни: Хризокола, Котешко око..
-22%
Гривна за хармонизиране на  седемте чакри
9.00лв. 7.00лв.
 Описание: Модел 1908, комбинация от Тюркоаз, Котешко око, Ахат, Слънчев камък в цветовете на дъгата, създадена да балансира седемте основни чакри в организма и вулканичен камък.Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Позволява на ума да си почива, носи емоционален баланс, като по естествен начин открива равновесието на ИН и ЯН енергиите. Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.Подходяща е за всички зодии. Естествени камъни: Ахат, Слънчев камък,  Тюркоаз, Котешко око, Вулканичен камък..
-22%
Гривна с унакит и котешко око
9.00лв. 7.00лв.
Описание: Модел 2099, комбинация от чипс унакит и 8 мм котешко око, метален елемент и еластична кордаУнакит от гръцки означава „сраствам се”, оттам идва и поверието, че събира онези, които си допадат, за да образуват едно цяло. Смята се, че унакитът се явява своеобразен балансьор, който способства за достигане на хармония между тяло и дух, емоция и разум. Успокоява, дарява любов и нежност и носи успех в живота. Помага на духовното, интелектуалното и умственото развитие. Котешко око - предпазва от чуждо влияние и лоши очи, съхранява любовта и предпазва от изневери.Зодиак:  Скорпион, Близнаци, Козирог Естествени камъни: Унакит, Котешко око..
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)