Slider
Slider
Aquamarine
Защитна гривна шамбала в розово
10.00лв.
Описание: Модел 6025, защитна гривна шамбала с аметист 8 мм, розов кварц 8 мм, планински кристал 8 мм и аквамарин 8 мм Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба. Аквамарина – е камък на  куража и спокойствието. Намалява стреса, подобрява комуникацията, стимулира интуицията и творческата енергия. Засилва психическите сили. Още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве, вечната младост и трайната любов. Розов кварц - Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенет..
Комплект гривна и обеци с аквамарин и оникс
15.00лв.
Описание: Модел 7013, комбинация от  Аквамарин -  фасет 10 мм и Оникс - фасет 10 мм, еластична корда и метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотравява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Красива гривна с аквамарин и оникс
12.00лв.
Описание: Модел 2134, комбинация от  Аквамарин -  фасет 10 мм и Оникс - фасет 10 мм, еластична корда и метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотравява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Обеци с аквамарин и оникс
6.00лв.
Описание: Модел 4001, комбинация от  аквамарин и топче от фасетиран 4 мм оникс , метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотравява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Обеци с камъка на надеждата -  аквамарин
3.00лв.
Описание: Модел 4015, аквамарин - фасет 10 мм и метални елементи.Аквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Зодии: Рак, Риби, Скорпион, Водолей, ВезниВлияние върху чакра: Пета Естествени камъни:  Аквамарин, ..
Детска гривна шамбала за здраве
5.00лв.
Описание: Модел 5001, комбинация от соколово око ,  вулканичен камък, аквамарин и турмалин и метален елемент синьо око.  Гривната е с възможност за удължаване или скъсяване на размера. Комбинацията от тези четири камъка  за привличане на позитивна енергия, здраве и развиване на творчески способности. Много подходяща за деца, които не могат да се концентрират. Вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.Аквамарина - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието и доброто здраве. Помагани да се справяме във всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни. Турмалина - развива творческите възможности, помага в концентрацията и предизвиква жизнерадостно настроение. Подходяща е за всички зодии.Естествени камъни: Соколово око,  Вулканичен камък, Турмалин,  Аквамарин ..
Гривна за привличане на любов и брак
10.00лв.
Описание: Модел 2038, комбинация от  Аквамарин -  10 и 8 мм, Лунен камък - 10 и 8 мм и Планински кристал - мат -  8 мм, еластична корда и метални елементи.Комбинацията от тези три камъка е изцяло за привличане на любов и добри брачни отношения. Аквамарин  камък на младостта, трайната  любов и добрия късмет Още от древността е известен като камък на надеждата, щастието и доброто здраве. Облекчава семейни проблеми, помага за изглаждане на отношенията между брачни партньори и осигурява дълъг и щастлив брак. Събужда отново любовта при дългогодишните двойки. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага ни да поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Лунен камък – камък на емоционалния баланс . Чудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивн..
Морска синева
9.00лв.
Описание: Модел 2065, комбинация от  Аквамарин -  8 мм и Оникс - фасет 10 мм, еластична корда и метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотвратява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Гривна с рутилов кварц и аквамарин
5.00лв.
Описание: Модел 2108, рутилов кварц - чипс аквамарин -8 мм и метални елементи.Аквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Рутилов кварц - Енергията на този камък зарежда и успокоява, заземява и облекчава страха и отстранява депресията. Усилва творческата визуализация и стимулира мисловния процес и интуицията.Зодии: Рак, Риби, Скорпион, Водолей, ВезниВлияние върху чакра: Пета Естествени камъни:  Аквамарин, Рутилов кварц..
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)