Slider
Slider
Amber
Амулет с кехлибар и слънчев камък
4.00лв.
Модел 8024Описание: Амулет в стъклено бурканче с кехлибар и слънчев камъкСлънчев камък – Има способността да носи късмет на своя притежател, във всички начинания и рисковани действия, камъкът носи успехи, помага за запазването на доброто настроение, повишава чувствеността и изостря емоциите, помага в трудни моменти и при вземането на важни решения Амулет: за пари, бизнес и работа Кехлибарът е камък на здравето, щастието и слънцето. Укрепва физическото тяло, влива бодрост и оптимизъм и вяра в собствените сили. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота. Смята се, че кехлибарът дарява на младото семейство щастие, любов и късмет. Мощен и нежен лечител  Кехлибарът  преобразува негативните енергии и подпомага физическото и емоционално самолечение от депресии.Трета чакра - Манипура - "АЗ ЧУВСТВАМ"В тази чакра са заложени корените, върху които израства нашата личност, целият ни умствен процес. Амулет: за защита и вяра ..
Гривна с тигрово око, гранат и кехлибар
15.00лв.
Описание: Модел 6029, красива изчистена гривна с тигрово око 6 мм, гранат и кехлибар. Подходяща и за двата пола.Комбинацията от трите камъка е за привличане и насърчаване на любов и спокойствие, за прогонване на депресията и възбуждане на сексуалността. Кехлибар е камък на здравето, щастието и слънцето. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота.Тигрово око - стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите, чрез предприемане на директни действия.Гранат - привлича и насърчава любовта, прогонва депресията и възбужда сексуалносттаПодходящ за зодия: Близнаци, Дева, Лъв,  Козирог,  Везни Естествени камъни: Кехлибар, Гранат, Тигрово око..
Луксозна гривна с кехлибар и тигрово око
27.00лв.
Описание: Модел 2140 гривна с кехлибар чипс и тигрово око и магнитна закопчалкаКомбинацията от двата камъка е за здраве, щастие, бодрост и балансиране на емоциите. Кехлибар е камък на здравето, щастието и слънцето. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота.Тигрово око  е предпазващ камък, носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа. Подходящ за зодия: Лъв, Близнаци,  Козирог,  Везни Естествени камъни: Кехлибар, Тигрово окоМоже да я съчетаете с обеци от тигрово око ..
-25%
Гривна макраме с кехлибар
20.00лв. 15.00лв.
Описание: Модел 6010, мъжка гривна - плетка макраме и 33 броя балтийски кехлибар с плетена закопчалка. Дължина на гривната 21 см. Кехлибарът е най-забележителен от всички органични скъпоценни камъни. Той представлява вкаменена втвърдена смола от бор. Има вярване, че амулетите с кехлибар притежават невероятни защитни сили, самото докосване до него пречиства тялото, поради тази причина много често броениците се изработват от кехлибар.Кехлибарът е камък на здравето, щастието и слънцето. Укрепва физическото тяло, влива бодрост и оптимизъм и вяра в собствените сили. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота. Смята се, че кехлибарът дарява на младото семейство щастие, любов и късмет.Мощен и нежен лечител  Кехлибарът  преобразува негативните енергии и подпомага физическото и емоционално самолечение от депресииВлияние върху чакра:  сакрална, слънчев сплит, Подходяща е за всички зодии, но най-вече Козирог,  Скорпион ..
Луксозна гривна с кехлибар и тигрово око
25.00лв.
Описание: Модел 2080 гривна с кехлибар чипс и тигрово окоКомбинацията от двата камъка е за здраве, щастие, бодрост и балансиране на емоциите. Кехлибар е камък на здравето, щастието и слънцето. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота.Тигрово око  е предпазващ камък, носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа. Подходящ за зодия: Лъв, Близнаци,  Козирог,  Везни Естествени камъни: Кехлибар, Тигрово окоМоже да я съчетаете с обеци от тигрово око ..
-25%
Гривна с кехлибар, оникс и гранат
20.00лв. 15.00лв.
Описание: Модел 2026, красива изчистена гривна с матиран оникс 8 мм, гранат и кехлибар. Подходяща и за двата пола.Комбинацията от трите камъка е за привличане и насърчаване на любов и спокойствие, за прогонване на депресията и възбуждане на сексуалността. Оникс е камъка, който дава сила,  повишава жизнеността и издръжливостта. Предотвратява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Кехлибар е камък на здравето, щастието и слънцето. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота. Подходящ за зодия: Овен, Близнаци, Дева, Козирог, Водолей Естествени камъни: Кехлибар, Гранат, Оникс..
-17%
Слънчево докосване с кехлибар
30.00лв. 25.00лв.
Описание: Модел 2061, гривна уникат с кехлибар чипс и слънчев камъкКомбинацията от двата камъка е за здраве, щастие, бодрост и балансиране на емоциите. Кехлибар е камък на здравето, щастието и слънцето. Привлича приятели и помага да се намери подходящия спътник в живота.Кафявият слънчев камък  носи късмет в бизнес делата, търговията и всички начинания, които са свързани с финанси. Този минерал е подходящ за бизнесмени, предприемачи и всички лица, чиято професия е свързана с търговия и пари. Освен това талисманът в този нюанс предпазва от завист, омраза и уроки. Камъкът има уникалната способност да премахне негативните мисли, насочени към неговия собственик и да го освободи от неблагоприятни физически и душевни усещания. Подходящ за зодия: Рак, Риби, Лъв, Скорпион Естествени камъни: Кехлибар, Слънчев камък..
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)