Slider
Slider
Друзи и камъни

Всичко за Вашата колекция, естествени камъни - друзи, седемте чакри

Комплект камъни  "Седемте чакри"
20.00лв.
Описание: Сет от седем камъка за хармонизиране на седемте основни чакри.Комплекта включва седем естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства и в съответствие с 7-те чакри. Чакрите са енергини точки, разположени по нашия гръбначен стълб. Всяка чакра представлява физическо, емоционално и психическо състояние. Всеки център на Чакра е свързан с нас на умствени, емоционални и духовни нива. Когато чакрите са извън баланса, ще проявим симптоми на дискомфорт във всички тези области. Камъните се използват за балансиране на чакрите и за подобряване на изцелението на чакрата. Поставете ги на енергийния център или ги носете със себе си през деня. Зa пъpвaтa чaĸpa - Коренна (Myлaдxapa), ĸoятo ce cвъpзвa c идeнтичнocттa и oцeлявaнeтo.Червен яспис - Камъкът на здравето. Успокоява емоциите, помага при безсъние. Зa втopaтa чaĸpa  - Сакрална (Свадхиштхана), ĸoятo ce cвъpзвa c вътpeшнитe cили и ceĸcyaлнocттa        Карнеол..
Комплект пирамиди  "Седемте чакри"
20.00лв.
Описание: Сет от седем пирамиди за хармонизиране на седемте основни чакри.Размер на пирамидите 14*10 ммКомплекта включва седем естествени камъка, подбрани по техните индивидуални свойства и в съответствие с 7-те чакри.  Тигрово око, - Предпазващ камък. Носи се като защита срещу лоши пожелания и уроки. Помага за постигане на целите. Засилва практичното мислене и помага за разрешаване на вътрешни конфликти. Балансира мъжката и женската енергии, облекчава депресията, повдига духа  Авантюрин, - Абсорбира електромагнитните замърсявания, носи късмет, дава вътрешно равновесие и укрепва самочувствието. Зеленият авантюрин носи неочаквани приключения и късмет в любовта. Лазурит  - Смята се за камък на искреността и чистотата. Той дарява на притежателя си любов, щастлив брак, хармония и разбирателство. Помага за осъществяване на мечтите и плановете. Стимулира ума, творческите и свръхсетивните способности. Подпомага изразяването, красноречието, увереността, пеен..
Малки друзи аметист необработен в кутия
7.00лв.
Малки друзи аметист в кутия с размери 4 х 3,3 х 2 смКачества: Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията Любопитни факти: Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба. Лечебни свойства: Пречиства аурата; успокоява ума и нервната система; помага при безсъние, подобрява паметта и концентрацията; облекчава главоболието; пречиства кръвта и укрепва имунната система. Амулет: Един от универсалните камъни – защита, здраве, младост. Събира разделени сродни души, пази влюбените, за вярност...
Малки друзи розов кварц необработен в кутия
7.00лв.
Малки друзи розов кварц в кутия с размери 4 х 3,3 х 2 смКачества: Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Любопитни факти: Розовият кварц е познат от най-дълбока древност. За това свидетелстват откритите женски украшения от 7000г.пр.н.е.на територията на Древна Месопотамия. На Изток бил почитан и обичан като „камък на сърцето”. Те вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта- Ерос, за да научи хората на любов, доброта и съчувствие.Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсен..
Малки друзи цитрин необработен в кутия
7.00лв.
Малки друзи цитрин в кутия с размери 4 х 3,3 х 2 смЛюбопитни факти: В Древен Рим сенаторите са носили кристал от цитрин, защото се смятало, че той развива красноречието, изостря паметта и помага във взаимоотношенията и в контакта с различни хора.Използвали са го и като амулет срещу алкохолизъм, лоши мисли, скандали, клевети и коварство.С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво.Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Във фън шуй, цитринът е „камъкът на изобилието”, който привлича богатство, късмет и успех.Можете да го поставите в чекмеджето с парите или да го носите в чантата или джоба за да ви донесе паричен късмет.Амулет: За пари, здраве, собствен бизнес. Срещу негативна енергия. За самозащита при работа покрай недоброжелатели. Камък на възстановяването и презарежданетоВлияние върху чакра:&..
Малки парчета аметист - камъка на парите и късмета
0.50лв.
Малки парчета аметист размери 30 - 40 ммКачества: Камък на благосъстоянието; привлича късмет и пари; предпазва от негативни енергийни влияния, увеличава интуицията Любопитни факти: Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба. Лечебни свойства: Пречиства аурата; успокоява ума и нервната система; помага при безсъние, подобрява паметта и концентрацията; облекчава главоболието; пречиства кръвта и укрепва имунната система. Амулет: Един от универсалните камъни – защита, здраве, младост. Събира разделени сродни души, пази влюбените, за вярност...
Малки парчета опушен кварц
1.00лв.
Малки парчета аметист размери 15 - 20 ммКачества: Защитен кристал. Заземява, премахва стреса, страха, депресията и внася емоционално спокойствие. Насърчава позитивното мислене и повишава концентрацията. Трансформира и премахва отрицателната енергия, пречиства аурата.Любопитни факти: Опушеният кварц е камъкът на здравия разум, той ще ви помогне да отстоявате твърдо онова, което искате и вършите, да се освободите от емоционалните блокажи и негативните енергии. Стимулира желанието за живот и оцеляване, вдъхва смелост за промяна и ни учи как да превърнем мечтите си в реалност. Като камък на Лечебни свойства: Подсилва репродуктивната система, мускулната, нервната тъкан и сърцето. Подпомага усвояването на минералите.Чакра: Коренна (Първа чакра) и Сакрална (Втора чакра)..
Сърце от розов кварц и планински кристал
20.00лв.
Уникат във формата на сърце, комбинация от розов кварц и друза от планински кристал. Пречистващи кристали, които ще внесат хармония и красота в дома Ви.Много голямо въздействие върху седма чакра и четвърта чакра - на любовта.Естествени камъни: Планински кристал, Розов кварц..
Голяма друза  планински кристал
10.00лв.
Голяма друза планински кристал.Големина на камъка дължина 18 см, широчина - 13 см, височина- 5 см..
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)