Slider
Slider
St. Valentine
Висулка сърце с изсушени листенца
7.00лв.
 Модел 1033 Описание: Красива висулка във формата на сърце с изсушени листенцаДължина на верижката - 45 см + 5 см..
Гривна с вулканиечн камък
10.00лв.
Описание: Модел 2144, гривна с вулканичен камък 6 мм, еластична корда и красиви елементи.Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Успокоява хронични болки от преумора и напрежение, отпуска мускулите, когато има ставни болки от дългото седене пред компютъра. Подходящ за зодия: Всички зодииЕстествени камъни: Вулканичен камък..
Комплект гривна и обеци с хризокола
10.00лв.
Описание: Модел 7012, комбинация от  хризокола - 6 мм  и 4 мм и метални елементи.Хризокола  - ще Ви помогне да изразите чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.Изключително полезен за справяне с гнева и болката . Помага за изчистване на подсъзнанието от негативни чувства и емоции.Известен е със способността да укрепва организма, най-ефeктивен е, когато се носи като бижу, което е в постоянен контакт с кожата. Естествени камъни: Хризокола,  ..
Комплект с цитрин "Манипура"
10.00лв.
Модел 7005  Описание: Комплект гривна и обеци с цитрин – чипс. С положителната си енергия носи радост и позитивизъм, поощрява мисълта за нови идеи и избистря съзнанието. Увеличава оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво. Спомага и за добрите взаимоотношения в семейството. Във фън шуй, цитринът е „камъкът на изобилието”, който привлича богатство, късмет и успех. Можете да го поставите в чекмеджето с парите или да го носите в чантата или джоба за да ви донесе паричен късмет. Амулет: За пари, здраве, собствен бизнес. Срещу негативна енергия. За самозащита при работа покрай недоброжелатели. Камък на възстановяването и презарежданетоПодходящ за зодия: Близнаци, Лъв,  Дева,  но оказва благотворно влияние и върху всички останалиВлияние върху чакра:  Трета чакра - Манипура - минералите с жълт цвят влият пряко върху нервната система в благоприятен аспект, засилват имунната система и се отразява добре върху състоя..
Обеци с вулканичен камък във формата на сърце
5.00лв.
Описание: Модел 4022, обеци във формата на сърце и  вулканичен камък 10 мм,Може да изберете цвят на вулканичния камък от менюто. Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Успокоява хронични болки от преумора и напрежение, отпуска мускулите, когато има ставни болки от дългото седене пред компютъра. Подходящ за зодия: Всички зодии Естествени камъни: Вулканичен камък..
Сърце от розов кварц и планински кристал
20.00лв.
Уникат във формата на сърце, комбинация от розов кварц и друза от планински кристал. Пречистващи кристали, които ще внесат хармония и красота в дома Ви.Много голямо въздействие върху седма чакра и четвърта чакра - на любовта.Естествени камъни: Планински кристал, Розов кварц..
Уникат със слончета и три вида кристали
40.00лв.
Описание: Модел 7011, комбинация от планински кристал чипс, 8мм и 10 мм, вулканичен камък - 10 мм, хризокола - 10 мм, метален елемент - слон и други метални елементи.Хризокола  - ще Ви помогне да изразите чувства на гняв, страх, страст или вълнение. Насърчава ясната мисъл и ефикасно се използва за намаляване на раздразнителността.Вулканичен камък -  силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите. Тъй като тя идва от недрата на земята, се смята, че е камък на прераждането и спомага за преодоляването на ненужната емоционална привързаност.Планинският кристал: е пречистващ, носи светлина, хармонизира и балансира. Може да превърнете Вашият комплект в  Арома колие и гривна,  като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка. Естествени камъни: Планински кристал, Хризокола, Вулканичен камък  ..
-29%
Кожени гривни със самозатягащ се възел
7.00лв. 5.00лв.
Описание: Модел 2051, кожена гривна подходяща и за двата пола. Възможност за регулиране със самозатягащ се възел. Може да изберете между трите варианта. Черна, кафява или с елемент безкрайност...
-20%
Колие във формата на сърце с розов кварц
5.00лв. 4.00лв.
Модел 1001 Описание: Колие с камъка на любовтаКамъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец, БлизнациЧакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
-20%
Колие с аметист във формата на сърце
5.00лв. 4.00лв.
Модел - 1009Аметист -  Един от универсалните камъни – защита, здраве, любов. Събира разделени сродни души, пази влюбените, за вярност...
Колие с биволско око, ахат и гранат
7.00лв.
Модел 1007 Описание: Колие с биволско око, гранат и бял ахат и метален елемент сърцеАхатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия.Биволското око - защитава от вмешателства и лоши очиГранат - привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и сексуалната сила.Естествени камъни:  Гранат, Ахат, Биволско око..
Колие сърце от гранат и слънчев камък
7.00лв.
Модел - 1013 Описание: Колие във формата на сърце с гранат и слънчев камък.Кафявият слънчев камък  носи късмет в бизнес делата, търговията и всички начинания, които са свързани с финанси.  Освен това талисманът в този нюанс предпазва от завист, омраза и уроки. Зодиак: най-вече Рак, защитава представителите на водните знаци, а именно Риби, Рак, Лъв и Скорпион. Оказва положително въздействие върху здравето на тези зодии, като особено силно се препоръчва камъкът да бъде носен от личностти, родени под знака на Рака. Слънчевия камък помага на всички в трудни моменти и при вземане на важни решения.Граната   е силен енергизиращ и регенериращ камък. Носи се и като талисман, вдъхновява любвта и отдаването, повишава сексуалността. Това е камъкът на сексуалната енергия и обвързването. Дава кураж в трудни ситуации и привлича правилните решения. Естествени камъни: Гранат, Слънчев камък..
Комплект гривна и обеци с аквамарин и оникс
15.00лв.
Описание: Модел 7013, комбинация от  Аквамарин -  фасет 10 мм и Оникс - фасет 10 мм, еластична корда и метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотравява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Комплект гривна и обеци с оникс и млечен кварц
30.00лв.
Модел 7008, нежен комплект, съчетание на черно и бяло. Млечен кварц 10 мм и топчета от матиран оникс Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си.Млечният кварц -- привлича любов, късмет и успех. Подходящ за зодия:  Дева, Козирог, Близнаци и Водолей, но и за всички останали, които са очаровани от комбинацията черно и бялоЕстествени камъни:   Оникс, ..
Красива гривна с аквамарин и оникс
12.00лв.
Описание: Модел 2134, комбинация от  Аквамарин -  фасет 10 мм и Оникс - фасет 10 мм, еластична корда и метални елементи.Свежа комбинация от успокояващ аквамарин и защитаващ ониксАквамарин - още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве. Смята се, че балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности. Превръща колебливостта във вътрешен контрол. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойният ум. Помага да ни поемем контрол над всяка ситуация, в която трябва да бъдем силни.Оникса е кристала, който дава сила, повишава жизнеността и издръжливостта. Предотравява изтичането на лична енергия и се използва като защита. Заземява и премахва нежеланите енергии. Зодии: Особено подходяща за зодия ВодолейВлияние върху чакра: Първа, Пета и СедмаЕстествени камъни:  Аквамарин, Оникс..
Комплект  с лабрадорит и вулканичен камък
13.00лв.
Описание: Модел 7003, лабрадорит - чипс, вулканичен камък 10 мм, еластична корда и метален елемент.Лабрадорът е камък, който провокира смели мечти, помага да бъдат достигнати и прави невъзможното възможно. Пази от неприятни ситуации и от негативно настроени хора. Помага за постигане на самостоятелност и отърсване от несигурността, за изграждане на търпение и постоянство. Увеличава интуицията и психичните способности, разсейва илюзиите и помага по-ясно да се видят истинските намерения.Освобождава от тревожност, депресия и безнадеждност и ги заменя с ентусиазъм, самочувствие и вдъхновение.Вулканичният камък предава своята природна енергия, чрез която се релаксира нервната системата и по този начин, при директен контакт с тялото, се превъзмогват умората и стреса. Успокоява хронични болки от преумора и напрежение, отпуска мускулите, когато има ставни болки от дългото седене пред компютъра. Може да превърнете Вашият комплект в Арома, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулкани..
Гривна с комбинация от тигрово око и оникс
10.00лв.
Модел 2039, гривна с тигрово око 10 мм ,гранат 8мм, оникс -мат 8 мм и  турмалинов кварц 8 мм , еластична корда и метален елемент.Граната е бил използван от векове от императори, рицари и войни като защитен талисман, а от индусите и будистите като свещен камък на просветлението. Привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и сексуалната сила.Тигрово око - в Древните култури е познат като камък-защитник от лоши очи и магии. Римските воини гравирали върху повърхността му магически символи, които да ги пазят по време на сражение. Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия.Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства пос..
Showing 1 to 17 of 17 (1 Pages)