Slider
Slider
JEWELRY
Висулка сърце с изсушени листенца
7.00лв.
 Модел 1033 Описание: Красива висулка във формата на сърце с изсушени листенцаДължина на верижката - 45 см + 5 см..
Обеци с лунен камък - ангелче
4.00лв.
Описание: Модел 4025, обеци с лунен камъкЧудесен камък за балансиране на емоциите и на проявата на всякакви агресивни тенденции в мъжа или жената. Със своята енергия успокоява и помага за преодоляване на стреса.Кристалът на новото начало, свързан е с луната и интуицията. Намалява стреса и стабилизира емоциите.Подходящ е за зодия : Рак,  Везни, Скорпион, Риби Естествени камъни: Лунен камък..
Обеци с матиран шунгит в сърце
5.00лв.
Описание: Модел 4032, матиран шунгит 8 мм и метални елементи. Шунгит - Носи мир и психологически баланс . Естествен антиоксидант, укрепва имунната система и предотвратява развитието на тежки заболявания. Елиминира лошото влияние на магнитните полета върху човека. Носи успех в бизнеса и спомага за увеличаване на капитала. Помага за преодоляване на депресия и дава усещане за радост и забавление.Естествени камъни:  Шунгит , ..
Обеци с мидички в морско синьо
3.00лв.
Описание: Модел 4028, обеци с мидички - едно стилно предложение за лятото ..
Обеци с мидички в нежно лилаво
3.00лв.
Описание: Модел 4027, обеци с мидички - едно стилно предложение за лятото ..
Обеци с розов кварц и цвете
6.00лв.
Модел 4026 Описание: Обеци с розов кварц 8 мм и цвете.Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Амулет: За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации.Подходящ за зодия: Везни, Риби, Телец,Чакра: Сърдечна (Четвърта чакра) Естествени камъни:  Розов кварц..
Обеци с шунгит и мулти фасет розов кварц
6.00лв.
Описание: Модел 4031, комбинация мулти-фасет розов кварц 7-8 мм ,матиран шунгит 8 мм и метални елементи. Шунгит - Носи мир и психологически баланс . Естествен антиоксидант, укрепва имунната система и предотвратява развитието на тежки заболявания. Елиминира лошото влияние на магнитните полета върху човека. Носи успех в бизнеса и спомага за увеличаване на капитала. Помага за преодоляване на депресия и дава усещане за радост и забавление.Розов кварц - Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Носи нежност, толерантност, вътрешен мир и хармония. Успокоява, подходящ е при травми или кризи. Привлича любов и близост и е добре да се носи заедно с аметист. Отнема негативната енергия и я замества с любов. Облекчава болката и лекува загубата. Помага, на този, който го носи, да обича себе си.Подходящ за зодия :  Близнаци, Дева, Лъв,  Козирог,  Везни Естествени камъни:  Шунгит ,  Розов кварц..
Бродирана гривна с българска шевица
4.00лв.
Описание: Модел 3006, бродирана гривна с българска шевица върху панама и гръб филц.Дължина на гривната - 16,5 см, широчина - 2 см, удължител 5 смЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Бродирана гривна с българска шевица
4.00лв.
Описание: Модел 3007, бродирана гривна с българска шевица върху панама и гръб филц.Дължина на гривната - 16,5 см, широчина - 2 см, удължител 5 смЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Бродирана гривна с българска шевица
4.00лв.
Описание: Модел 3010, бродирана гривна с българска шевица върху панама и гръб филц.Дължина на гривната - 18 см, широчина - 3,5 см, удължител 5 смЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Бродирана гривна с българска шевица
4.00лв.
Описание: Модел 3015, бродирана гривна с българска шевица върху панама и гръб филц.Дължина на гривната - 16,5 см, широчина - 2 см, удължител 5 смЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Бродирана гривна със защитна шевица алатир
4.00лв.
Описание: Модел 3014, бродирана гривна със защитна шевица алатир и бродерия върху панама и гръб филц.Този символ славяните бродирали на ризите на водачите си или като предпазен символ на дреха преди дълъг и опасен път.Алатир е защитен символ, осемлъчова звезда, древен символ на свиването и разширяването на Вселената.Дължина на гривната - 18 см, широчина - 3,5 см, удължител 5 смБъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Бродирана гривна със защитна шевица алатир
4.00лв.
Описание: Модел 3013, бродирана гривна със защитна шевица алатир върху панама и гръб филц.Този символ славяните бродирали на ризите на водачите си или като предпазен символ на дреха преди дълъг и опасен път.Алатир е защитен символ, осемлъчова звезда, древен символ на свиването и разширяването на Вселената.Дължина на гривната - 18 см, широчина - 3,5 см, удължител 5 смБъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Гривна с вулканичен камък и хаулит
12.00лв.
Описание: Модел 2142, комбинация от  вулканичен камък - 8 мм и хаулит 8 мм, еластична корда и метални елементи.Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим. Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.Енергийното въздействие на вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.Подходяща е за всички зодии.Влияние върху чакра: Първа чакра - Муладхара - минералите с черен цвят, успокояват целия енергиен поток, ..
Гривна с вулканичен камък и хаулит
10.00лв.
Описание: Модел 2005, комбинация от  вулканичен камък - 8 мм и хаулит 8 мм, еластична корда и метални елементи.Гривната е подходяща и за двата пола. Размери на гривната 19-20 см, ако желаете друг размер, моля да го отбележите в коментар.Белият цвят на хаулита символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли. Поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Хаулитът формулира амбициите- духовни и материални и ни помага да ги осъществим. Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта. Енергийното въздействие на вулканичният камък стимулира прилив на позитивна енергия и душевна хармония. Силно заземяващ камък, чудесно средство за успокояване на емоциите.Може да превърнете Вашата гривна в Арома гривна, като добавите 1-2 капки етерично масло върху вулканичния камък. Или може да изберете предпочитаният аромат от списъка.Подходяща е за всички..
Кожена гривна с бродерия Канатица
12.00лв.
Описание: Модел 3009, бродирана гривна със  шевица КанатицаДължина на гривната - 16,5 см, широчина - 2,5 см, удължител 5 смКанатицата е универсален символ, който символизира безкрайност и вечен живот. Предзначението и е да презпазва от зли сили и негативни влияния, а елементите й носят идеята за щастие и благоденствие на притежателя й. В българската традиция Канатицата се нарича за семейството. Свързва се със съюза между мъжкото и женското начало. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Колие бухал с нежна шевица
7.00лв.
Описание: Модел 3008, колие- шевица, ръчна изработка.Размери на бродирана част - 20 мм, дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЕдна красива шевица със символ на мъдрост, дълголетие и знание - БУХАЛ!Бухалът се смята за мощен символ на финансово благополучие и богатство. Но също така благоприятства и духовното израстване. Някои свързват присъствието му като вестител на просперитет. Бухалът безспорно е царят на нощта, символ на живот и мъдрост.Червеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с Канатица в метална форма сърце
7.00лв.
Описание: Модел 3012, бродирано колие с  шевица КанатицаДължина на верижката - 45 см + 5 см удължение, големина на шевицата - 20 ммКанатицата е универсален символ, който символизира безкрайност и вечен живот. Предзначението и е да презпазва от зли сили и негативни влияния, а елементите й носят идеята за щастие и благоденствие на притежателя й. В българската традиция Канатицата се нарича за семейството. Свързва се със съюза между мъжкото и женското начало. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Колие с красиво пауново перо
5.00лв.
 Модел 1004 Описание: Красиво колие с метален кабашон - цвят Rose Gold 25 мм и пауново пероДължина на колието - 74,8 смЕлемент пауново перо - 2,5 см..
Колие с мишка
5.00лв.
 Модел 1028  Описание: Красиво колие с метален кабашон -  25 мм и мишкаВ Годината на Металния плъх по китайския хороскоп. Това е първият знак от зодиака и дава старт на нов цикъл на завъртане на 12-те знака. Затова се счита и за ново начало. Годината, в която всички ще се радват на възможности, любов и пари. Периодът е идеален за ноди идеи, смяна на работното място и развитие. Според най-типичната черта на Плъха обаче всичко това ще бъде постигнато само ако има ясен план и цел!Китайците казват, че нищо не плаши късмета повече, отколкото когато се съмнявате в него. Тези, които са бързо адаптивни, ентусиазирани и действат бързо, ще могат да гарантират своя успех.Дължина на колието - 50 ммЕлемент  - 25 ммВ комплект с пресукан конец, идеален подарък за баба Марта..
Колие с пауново перо
5.00лв.
 Модел 1034 Описание: Красиво колие с метален кабашон  - пауново пероДължина на верижката - 50 смЕлемент  - 25 см..
Колие с пауново перо
5.00лв.
 Модел 1035 Описание: Красиво колие с метален кабашон  - пауново пероДължина на верижката - 50 смЕлемент  - 25 см..
Колие с пискюл
5.00лв.
Описание: Модел 1003, колие с пискюлМатериал - цинкова сплавДължина на колието - 74,8 смПискюл - 7,8 см ..
Колие с шевица  Алатир в рамка луна
7.00лв.
Описание: Модел 3011, колие- шевица, ръчна изработка. Защитна шевица с Алатир, в метална рамка лунаразмери на шевицата - 25 мм, големина на луната - 41 мм, дължина на колието 45 см+5 см удължителАлатир е защитен символ, осемлъчова звезда, древен символ на свиването и разширяването на Вселената. Този символ славяните бродирали на ризите на водачите си или като предпазен символ на дреха преди дълъг и опасен път. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с шевица в метална рамка
7.00лв.
Описание: Модел 3005, колие- шевица, ръчна изработка.Размери на колието - 27 мм, дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с шевица слънце в метална рамка
7.00лв.
Описание: Модел 3016, колие- шевица слънце, ръчна изработка.Дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие със синьо око
5.00лв.
 Модел 1036 Описание: Красиво колие със синьо окоДължина на верижката - 45+5 смГолемина на елемента 5 см * 3 смДължина на висулката - 6 см..
Комплект гривна и обеци 3D листа
10.00лв.
Описание: Модел 7014, красив комплект обеци и колие с 3 D листаРазмери на колието: Материал: сплав, кристалДължина на верижката 45 +5 cmРазмер: 3.5 * 2 см Размери на обеците: Материал: сплав, кристалРазмер: 4,5 см ..
Нежно и елегантно колие с планета
5.00лв.
Описание: Модел 1008, колие с метален елемент планета.Материал на висулката - резинМатериал на луната и верижката - цинкова сплавДължина на колието - 22,8 смГолемина на луната 4,1 см..
Обеци с пауново перо в Rose Gold
3.00лв.
Модел 4023 Описание: Обеци с метален кабашон - цвят Rose Gold 20 мм..
Обеци със сърце и нежни камъчета
4.00лв.
Описание: Модел 4029, обеци със сърце ..
Уникат - обеци и колие с ахат и слънчев камък
25.00лв.
Описание: Модел 7015,  комплект от обеци и колие със син ахат - фасет 8 мм, син слънчев камък 2 мм , еластична корда и метални елементиКомплект уникат! С комбинация от камъни за хармонизиране на Пета и Шеста Чакра. Хармонизира изразяването, говоренето пред публика, както и знанието и възприемането.Син ахат - Успокояващ камък, улеснява комуникацията, помага ви да говорите пред публика и изглажда дискусиите ви.Син слънчев камък - Мнозина вярват, че вълшебният камък в този нюанс носи късмет в бизнеса и предотвратява рисковите ситуации. Този минерал помага на пътешественици, моряци, военни, бизнесмени и изобщо на всички личности, които обичат да поемат рискове и разчитат на късмета си. Синият авантюрин оказва положителен ефект върху психическото състояние на своя собственик, успокоява духа и премахва негативните емоции. Естествени камъни:  Ахат, Слънчев камък..
Showing 1 to 32 of 37 (2 Pages)