Slider
Slider
embroidered necklaces
Колие бухал с нежна шевица
7.00лв.
Описание: Модел 3008, колие- шевица, ръчна изработка.Размери на бродирана част - 20 мм, дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЕдна красива шевица със символ на мъдрост, дълголетие и знание - БУХАЛ!Бухалът се смята за мощен символ на финансово благополучие и богатство. Но също така благоприятства и духовното израстване. Някои свързват присъствието му като вестител на просперитет. Бухалът безспорно е царят на нощта, символ на живот и мъдрост.Червеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с Канатица в метална форма сърце
7.00лв.
Описание: Модел 3012, бродирано колие с  шевица КанатицаДължина на верижката - 45 см + 5 см удължение, големина на шевицата - 20 ммКанатицата е универсален символ, който символизира безкрайност и вечен живот. Предзначението и е да презпазва от зли сили и негативни влияния, а елементите й носят идеята за щастие и благоденствие на притежателя й. В българската традиция Канатицата се нарича за семейството. Свързва се със съюза между мъжкото и женското начало. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработена гривна с шевица..
Колие с шевица  "Една българска роза"
4.00лв.
Описание: колие с шевица , ръчна изработка. Една българска роза - шевица, в дървена рамка кръгла с размери ф-40 ммЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с шевица  Алатир в рамка луна
7.00лв.
Описание: Модел 3011, колие- шевица, ръчна изработка. Защитна шевица с Алатир, в метална рамка лунаразмери на шевицата - 25 мм, големина на луната - 41 мм, дължина на колието 45 см+5 см удължителАлатир е защитен символ, осемлъчова звезда, древен символ на свиването и разширяването на Вселената. Този символ славяните бродирали на ризите на водачите си или като предпазен символ на дреха преди дълъг и опасен път. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с шевица в метална рамка
7.00лв.
Описание: Модел 3005, колие- шевица, ръчна изработка.Размери на колието - 27 мм, дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Зеленият - е израз на вечно възраждащия живот.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие с шевица слънце в метална рамка
7.00лв.
Описание: Модел 3016, колие- шевица слънце, ръчна изработка.Дължина на верижката 40 см+5 см възможност за удължавенеЧервеният цвят - се свързва с кръвта и продължението на живота.Жълтият -  е символ на Слънцето и светлината, но божественото и свещеното, на моралната чистота и милосърдието, на благоденствието и богатството. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Бродирано колие върху дървена плочка- сърце
5.00лв.
Описание: Модел 3003, бродирано сърце  ръчна изработка.Оригинално колие - ръчна изработка, бродирана върху дървена рамка във формата на сърце, за Вашите деца, приятели или любим човек.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие за здраве и късмет..
Бродирано сърце върху дървена рамка
5.00лв.
Описание: Модел 3002, бродирана  сърце  ръчна изработка.Бродирана върху дървена рамка във формата на сърце, за Вашите деца, приятели или любим човек.Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие..
Колие с шевица "Букетче" в кръгла дървена рамка
5.00лв.
Описание: Модел 3001, колие с шевица, ръчна изработка. Красиво букетче - шевица, в дървена рамка кръгла с размери ф-40 ммБъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Колие със защитна шевица  Алатир
4.00лв.
Описание: Модел 3004, колие- шевица, ръчна изработка. Защитна шевица с Алатир, в дървена рамка квадрат с размери 40 ммАлатир е защитен символ, осемлъчова звезда, древен символ на свиването и разширяването на Вселената. Този символ славяните бродирали на ризите на водачите си или като предпазен символ на дреха преди дълъг и опасен път. Бъдете различни и подарете на Вашите приятели ръчно изработено колие с шевица. ..
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)