Опушен кварц

Опушен кварц - камък на сътрудничеството

Произход: Африка, Бразилия и по целия свят

Цвят: Опушен кафеникав до тъмнокафяв

Качества: Защитен кристал. Заземява, премахва стреса, страха, депресията и внася емоционално спокойствие. Насърчава позитивното мислене и повишава концентрацията. Трансформира и премахва отрицателната енергия, пречиства аурата.

Любопитни факти:

Известен още от древността, особено почитан от шумерите и египтяните, а по-късно и от римляните като камък- пазител на здравето и живота и мощен закрилник по време на война.

Опушеният кварц е камъкът на здравия разум, той ще ви помогне да отстоявате твърдо онова, което искате и вършите, да се освободите от емоционалните блокажи и негативните енергии. Стимулира желанието за живот и оцеляване, вдъхва смелост за промяна и ни учи как да превърнем мечтите си в реалност. Като камък на Коренната чакра балансира, заземява и защитава. Абсорбира негативната енергия от аурата и блокира всяка енергийна атака.

Можете да поставите опушен кварц на различни места в дома си, за неутрализиране на негативната енергия.

Много силен метафизичен камък, Опушеният кварц, генерира високи енергийни нива като действа бавно и внимателно. Използвайте го за защита и срещу електромагнитни замърсявания. Заземяващите енергия на кристала, често се използват за визуализиране на сънища и цели.

При работа с Коронната и Коренната чакри, Опушеният Кварц може да интегрира послания и/или духовни енергии получени от висшите чакри към по-нисшите, като помага разширеното съзнание да се "закотви" във физическото тяло. Помага на тези, които се чувстват подценени или недооценени да се реинтегрират във физическия свят и да вземат участие в него с радост.

Лечебни свойства: Детоксикира тялото, лекува заболявания, свързани с облъчване и химиотерапии; облекчава болката в областта на главата, корема, ханша и краката. Подсилва репродуктивната система, мускулната, нервната тъкан и сърцето. Подпомага усвояването на минералите.

Подходящ за зодия:Козирог, Стрелец, Скорпион, Везни

Чакра: Коренна (Първа чакра) и Сакрална (Втора чакра)


Сравни продукт (0)


Гривна с Опушен кварц и прозрачен кварц

Гривна с Опушен кварц и прозрачен кварц

Описание: Гривна с комбинация от три вида кварц - Черен, опушен и прозрачен.  Комбинация от др..

5.00лв. 8.00лв.

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)